Nyhedsbrev # 21 / Maj 2013 afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

Løssalgsstart på mandag

Så er det på mandag den 3. juni kl. 12:00, at løssalget start­er til vores kommende sæson. Abonnementssalget har været igang siden påske – og interessen har været stor.
Fra på mandag har vi åbent for både abonnements- og løssalg, ungdoms- og grupperabat. For at blive abonnent skal der købes billet til minimum fire koncerter fordelt over hele sæsonen – herved opnås en rabat på 20%.

EFTERKLANG OG COPENHAGEN PHIL
UDGIVER NYT LIVE ALBUM

Den 10. juni 2013 udgiver Efterklang og Copenhagen Phil live albummet “The Piramida Concert”. Koncerten er optaget i Konservatoriets Koncertsal i oktober 2012 som en del af Copenhagen Phils 60 minutes koncertrække. Ved to udsolgte koncerter fremførte Efterklang her deres 4. album Piramida live i samarbejde med Copenhagen Phil dirigeret af André de Ridder.
Koncerten blev belønnet med 5 stjerner i bl.a. Politiken.

God sommer

Vi ønsker alle vores publikummer en rigtig god sommer – og vi glæder os til at vende stærkt tilbage med en forrygende sæson 2013/2014.
Sæsonstart er den 27. september, hvor chefdirigent Lan Shui dirigerer intet mindre end to af Beethovens mesterværker: Sym­foni nr. 1 og Symfoni nr. 9 – hans første og sidste. Symfoni nr. 1 er Beethovens stolte startskud. Symfoni nr. 9 er et ikon, krævende, stor og spilles derfor sjældent. For­uden det store orkester med­virk­er fire fremragende solister og to kor. Koncerten nærmer sig udsolgt.
Rigtig god sommer og på gensyn i sæson 2013/2014.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020