Nyhedsbrev # 19 / December 2012 afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

Mangler den sidste julegave?

…så tilbyder vi at lave gavekort, der gælder til alle orke­strets koncerter i København og på Frederiksberg. Gavekortet er gyldigt i fem år.
Udfyld blot kontaktformularen herunder og fortæl os, hvilket beløb der skal stå på gavekortet samt, hvilken postadresse det skal sendes til. Oplys også en mail­adresse, så mailer vi en pdf af gavekortet, så det med sikker­hed kan ligge under jule­træet juleaften.
Angiv venligst et telefonnummer, så ringer vi jer op angående betaling.
Kontaktformularen skal være os i hænde inden på fredag kl. 12.

Ny genre: INDIE-CLASSICAL

Orkestrets 60 minutes koncertformat introducerede i december 2012 for første gang det danske publikum for den nye indie-classical genre. Den nye genre er stadig ved at definere sig selv i særligt New York, hvor anerkendte indie-musikere prøver kræfter med at komponere klassisk musik og samtidig bringe deres egne elektriske instrumenter med ind i kompositioner for symfoniorkester.
Ved koncerten “60 minutes of the Dessners” den 14. december havde vi besøg af Aaron og Bryce Dessner fra det amerikanske indie-rockband The National, som bl.a. spillede Bryces egen dob­belt guitarkoncert for orkester, St Carolyn By the Sea. Men også indie-classical musik af en anden ‘guitar-hero’ – nemlig Jonny Green­wood fra den engelske rockband Radiohead – var på pro­grammet. Koncert­salen var fyldt af et nyt og yngre pub­likum – og musik­magasinet Gaffa kvitterede for koncerten med 5 stjerner.

BACHS JULEORATORIUM

Københavns Drengekor synger tradi­tionen tro julen ind med de tre første kantater af Bachs Juleora­to­rium sammen med Sjæl­lands Symfoni­orkester / Copenhagen Phil og fire fremtrædende solister.
I år er det den 20. december i Københavns Domkirke. Juleorato­riet blev første gang opført i Leipzig i 1735. Flere genera­tioner af drenge i Københavns Drengekor har siden 1974 lagt stem­mer til vores opførelse.
Koncerten i København er udsolgt, men samme koncert spilles i aften den 19. december i Sct. Bendts Kirke i Ringsted.

God jul og godt nytår

Vi ønsker alle en rigtig god jul og et godt nytår. Vi takker for årets mange fantastiske øjeblikke og glæder os til at vende tilbage i det nye år.
Vi skyder 2013 i gang på festligste vis med en række forryg­ende nytårskoncerter på Sjælland og i København – der står i Gershwins jazz’ede tegn. Det sker, når vi får besøg af den virtuose pianist Freddy Kempf, den norske dirigent Torodd Wigum samt Martin Brygmann, der er syngende konferencier.
Nytårskoncerter 2013 /
7. januar kl. 19:30 / VU-Hallen i Vordingborg
8. januar kl. 19:30 / Borup Idræts- og Kulturcenter
9. januar kl. 19:30 / Kultur- og Idrætshallerne, Kalundborg
10. januar kl. 19:30 / NKK-Hallen, Nivå
11. januar kl. 19:30 / Konservatoriets Koncertsal
NB. få billetter tilbage til Konservatoriets Koncertsal.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020