Nyhedsbrev # 15 / Juni 2012 afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

FLASH MOB GÅR VERDEN RUNDT

I anledning af lanceringen af sæsonprogram 2012 / 2013 lavede Sjællands Symfoniorkester / Copenhagen Phil i april en flash mob i Københavns Metro med Griegs Peer Gynt i samarbejde med Radio Klassisk. En video af flash mob’en blev offentliggjort i starten af maj, og i løbet af tre uger toppede den alverdens lister over virale videoer og rund­ede tre millioner visninger på YouTube – et rekordhøjt tal på så kort tid for en klassisk musikvideo.
Flash mob’en bredte sig som en steppebrand over hele verden. CNN kårede den til Video Of The Day, den blev vist på BBC World News, japansk, taiwanesisk, spansk, fransk, dansk, tysk, norsk, brasiliansk og hollandsk tv og blev omtalt i aviser og på netmedier over det meste af Europa og USA – bl.a. Huffing­ton Post og på forsiden af LA Times.
Se flash mob’en her
Video Of The Day på CNN.

LØSSALGET STARTERMANDAG

På mandag den 4. juni starter løssalget til Sjællands Symfoni­orkester / Copenhagen Phils sæson 2012 / 2013. Siden påske har salget af abonnementsbilletter været i fuld gang – og det er kommet rigtig godt fra start. Vi glæder os til at åbne dørene til en ny og spændende sæson, hvor vi får besøg af store solister og dirigenter.
Løssalgsbilletter kan fra den 4. juni købes her
Bliv abonnent og spar 20% på alle koncertbilletter her
På gensyn og rigtig god sommer fra hele Sjællands Symfoni­orkester / Copenhagen Phil.
Løssalget starter 4. juni.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020