PM. Copenhagen Phil spiller koncert på 32 sjællandske plejehjem facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

PM. Copenhagen Phil spiller koncert
på 32 sjællandske plejehjem

Symfoniorkestret Copenhagen Phil – hele Sjællands symfoni­orkester fejrer genåbningen af Danmark med en koncertturné til landsdelens plejehjem fra Helsingør i nord til Nykøbing Sj. i vest.
Musikken og fællesskabet er i centrum i de to kommende uger, når Copenhagen Phil markerer den længe ventede, forsigtige genåbning af Danmark efter mere end et år med pandemi og nedlukning. Og naturligvis skal netop dén befolkningsgruppe, som har måttet leve længst tid i iso­la­tion, først møde den levende musik – nemlig (vaccinerede) beboere på plejehjem.
Koncert i trygge rammer
For at kunne spille for så mange plejehjemsbeboere som muligt, deler symfoniorkestrets 65 musikere sig op i adskillige kammerensembler for at fylde de mange lokale plejehjem med musikalsk vellyd. Således vil stryger- og messingensembler gæste 32 sjællandske plejehjem og spille smukke toner af bl.a. Mozart, Grieg, Carl Nielsen og Haydn. Og ikke mindst inviteres der til fællessang med ”Den blå anemone”, ”Kom maj du søde milde” og Kim Larsens ”Papirsklip”.
Musikchef Peter Lodahl siger:
”Copenhagen Phil er hele Sjællands symfoniorkester, og vi vil gerne møde så mange sjællandske borgere som muligt. Det har selvsagt været vanskeligt i den seneste tid, derfor er vi utrolig glade for igen at lade musikken spille på Sjælland. Det er vores ambition, at alle, der kommer i berøring med orkestret, får en uforglemmelig og inspirerende oplevelse.”
De mange små koncerter finder sted på plejehjem i Høje Taastrup, Ishøj, Køge, Dianalund, Fjenneslev, Sorø, Humlebæk, Kokkedal, Værløse, Helsingør, Rødovre, Ballerup, Måløv, Skovlunde, Stenløse, Ølstykke, Haslev, Glostrup, Bagsværd, Nykøbing Sj., Slagelse, Hvidovre, Vallensbæk Strand, Gladsaxe og på Frederiksberg.
Koncerterne bliver til i tæt samarbejde med de lokale plejehjem og alle involverede kommuner.
For mere information – eller ønske om deltagelse ved koncerterne – kontakt venligst:
Stine Thomas Kristensen
Kommunikationsansvarlig
T. 2893 2322 / M. stk@copenhagenphil.dk
Copenhagen Phil
Kommunikationsansvarlig Stine Thomas Kristensen
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C
M: 2893 2322. T: 3391 1199
stk@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2021