Nyhedsbrev // Carl Nielsen & chefdirigent Kamioka // Julekoncert // Ekstrakoncert Afgørende øjeblikke #2 afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Sammen med chefdirigent Toshiyuki Kamioka byder Copenhagen Phil den 6. november på en aften med Carl Nielsen i centrum. Koncerten er samtidig startskuddet til en helt særlig Nielsen-koncertrække, hvor Kamioka dirigerer alle Nielsens symfonier de kommende tre år i orkestrets vintersæson i Konservatoriets Koncertsal samt sommersæson i Tivoli. Derudover skal alle seks Nielsen-symfonier indspilles til senere udgivelse.
Denne aften spiller Copenhagen Phil også Nielsens smukke Tågen letter samt Mahlers fem smukke og gribende sange, Rückert Lieder, til tekster af Friedrich Rückert sunget af den norske stjernebaryton Johannes Weisser.
6. november 2020 kl. 17 og 20 i Konservatoriets Koncertsal.
NB. FÅ BILLETTER.
Ingen jul uden Bachs Jule­ora­to­rium – heldigvis heller ikke i år. Copenhagen Phil går traditionen tro sammen med Københavns Drengekor for at sprede den helt rette julestemning i Københavns Domkirke med et fyrværkeri af jublende kor, alvorlige salmer, flotte og gribende arier og Bachs orkester. En koncert, som Copenhagen Phil med få undtagelser har opført hvert år siden 1974.
I år fejrer vi julen med alle drengene i matrostøj den 18. og 19. december 2020 i Københavns Domkirke.
Fastelavnsmandag 1854. Gaderne i Düsseldorf vrimler med glade børn og voksne. På en bro over Rhinen står en mand og stirrer ned i det iskolde vand. Manden hedder Robert Schumann. Han er komponist, og om lidt springer han i floden.
Copenhagen Phil præsenterer “Af­gør­ende øjeblikke #2” om Schumanns kamp mod et indre mørke, kær­lig­hed­en til hans elskede Clara og det endelige sammenbrud. Med Helle Fagralid som fortæller, podcast og live lyddesign af Third Ear samt visuals af Dark Matters.
5. februar 2021 – udsolgt
6. februar 2021 – ekstrakoncert
Konservatoriets Koncertsal
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020