Nyhedsbrev // Sæsonpremiere // Chefdirigent Kamioka // Den Danske Strygekvartet afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Så er der ikke længe til, at koncertsalen igen fyldes med musik og publikum. Vi glæder os SÅ meget!
I år starter sæsonen med tredje del af koncertrækken Afgørende øjeblikke – med ingen ringere end Lars Mikkelsen i rollen som fortælleren til Tjajkovskijs afgørende øjeblikke og hans kamp for at leve sit liv, som han selv ville.
Chefdirigent Kamioka leder orkestret på scenen samt kompo­nistens sidste og hjerteskærende 6. symfoni – indhyllet i Dark Matters’ visuelle univers. Third Ear varmer op til koncerten med en podcast.
17. sep. kl. 20 / FÅ BILLETTER
18. sep. kl. 17 / UDSOLGT
18. sep. kl. 20 / UDSOLGT
19. sep. kl. 17 / UDSOLGT
19. sep. kl. 20 / UDSOLGT
Glæd jer til en aften i bedste symfoniske selskab! To af Skan­di­na­viens helt store og unge talenter – den 20-årige svenske violinist Johan Dalene og 23-årige danske Jonathan Swensen – er solister i Brahms’ sidste værk for symfoniorkester: Dobbeltkoncerten for violin og cello.
Koncerten dirigeres af Copenhagen Phils tidligere chef­diri­gent Lan Shui, der også leder orkestret i Sibelius’ populære 2. symfoni.
24. sep. 2020 / Royal Stage, Hillerød
25. sep. 2020 / Konservatoriets Koncertsal
Den 2. oktober får Copenhagen Phil besøg af Den Danske Strygekvartet – en kvartet i international verdensklasse. Den Danske Strygekvartet har modtaget et væld af priser og anerkendelser, har turneret over hele verden og har endda været nomineret til en amerikansk Grammy.
Kvartetten spiller denne aften musik fra deres anmelderroste og folkemusikinspirerede album Woodworks – samt det helt nye værk Sinfonia Concertante af den danske komponist Thomas Agerfeldt Olesen. Skrevet særligt til kvartetten på bestilling af dem selv, Odense Symfoniorkester og Copenhagen Phil. Og netop forbindelsen mellem Den Danske Strygekvartet og Copenhagen Phil er stærk – for begge kvartettens violinister, Frederik Øland og Rune Tonsgaard Sørensen, har været koncertmestre i orkestret.
NB. FÅ BILLETTER
Sammen med chefdirigent Toshiyuki Kamioka byder Copenhagen Phil den 6. november på en aften med Carl Nielsen i centrum.
På programmet er nemlig både Nielsens smukke Tågen letter samt hans symfoni nr. 1 – som på én og samme tid er både en helt klassisk symfoni, men med Nielsens helt egen lyd. Og Mahlers fem smukke og gribende sange, Rückert Lieder, til tekster af Friedrich Rückert synges af den norske stjernebaryton Johannes Weisser.
NB. FÅ BILLETTER.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020