Nyhedsbrev // Tivolikoncert // Den Danske Strygekvartet // Lars Mikkelsen // Sigurd Barrett afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Hurra! Vi er ovenud lykkelige for, at vi den 15. august alligevel sidder på scenen i Tivolis Koncertsal, når den gamle have fejrer fødselsdag. Sommeren er jo som bekendt Tivoli-tid, og vi har da også været en fast del af Tivolis attraktioner, siden haven i 1843 for første gang slog porten op. Dengang hed orkestret H.C. Lumbyes Orkester – i dag er vi Tivoli Copenhagen Phil.
På årets fødselsdag spiller vi bl.a. festlige toner af H.C. Lumbye og hans østrigske forbilleder fra Strauss-familien i Wien – og får besøg af den danske stjernebaryton Bo Skovhus. Henrik Engelbrecht fortæller undervejs om de vilde forhold for både musikere og publikum i de gode gamle Tivoli-dage.
Tivoli Copenhagen Phil
Den Danske Strygekvartet har taget verden med storm! Med en cool og nordisk klang møder de fire moderne vikinger nu Copenhagen Phil til en aften af overdådig vellyd – og smittende spilleglæde.
Den Danske Strygekvartet er en kvartet i international verdensklasse. Kvartetten har en særlig medrivende spillestil, der stråler af stor teknisk kunnen og musisk kvalitet, en enorm glæde ved at spille og en forfriskende tilgang til velkendte klassiske værker. Kvartetten har modtaget et væld af priser og anerkendelser, har turneret over hele verden, er blevet rost til skyerne af medier som New York Times og Washington Post – og så har de endda været nomineret til en amerikansk Grammy.
Første koncert er udsolgt – stadig billetter til ekstrakoncerten den 2. oktober kl. 17 i Konservatoriets Koncertsal.
Den Danske Strygekvartet
Musik og skuespil flettes sammen, når Lars Mikkelsen og Copenhagen Phil fortæller om Tjajkovskijs kamp for at være den, han var. Omdrejningspunktet er Tjajkovskijs på én gang imponerende og hjerteskærende sidste symfoni, nr. 6.
Koncerten er en del af Copenhagen Phils koncertrække, “Afgørende øjeblikke”, om afgørende øjeblikke i verdenshistorien, musikhistorien eller komponistens egen livsfortælling – med podcast af Third Ear og indhyllet i Dark Matters’ visuelle univers.
“Afgørende øjeblikke” blev tildelt P2 Prisen som “Årets initiativ 2020”.
Den 18. og 19. september er udsolgte. Stadig billetter til ekstrakoncerten den 17. september i Konservatoriets Koncertsal.
Lars Mikkelsen
To af Skandinaviens største talenter møder det store symfoniorkester, når Copenhagen Phil og tidligere chefdirigent Lan Shui præsenterer en uforglemmelig aften i Konservatoriets smukke koncertsal – med musik af både Brahms og Sibelius.
Med på scenen er nemlig vinder af Carl Nielsen Konkurrencen 2019, Johan Dalene, samt 23-årige danske Jonathan Swensen. De to mødes med Copenhagen Phil i en koncert, der viser, at de to unge musikere er både blændende virtuoser og modne musikere af første klasse.
25. september i Konservatoriets Koncertsal.
Lan Shui
“Klassisk fra start” er Copenhagen Phils nye familiekoncert – hvor alle kan være med.
Sammen med Sigurd Barrett rejser sym­fo­ni­orke­stret ind i den klassiske musiks store og fan­ta­sti­ske verden. Gennem for­tæl­ling­er, sange om de forskellige instru­menter og nogle af de store mestres værker vil Sigurd og de mange orkester­musikere på festlig og fornøjelig vis give en helt særlig oplevelse af klassisk musik – på tætteste hold.
8. maj 2021 kl. 16 i Konservatoriets Koncertsal.
Sigurd Barrett
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020