Nyhedsbrev // Tivoli aflysning / Støt orkestret / Hjemmekoncert afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Det er med stor beklagelse, at denne sommers klassiske koncerter i Tivoli alle er aflyst grundet forbuddet mod større forsamlinger. Den aflyste sommerfestival SommerKlassisk omfatter mere end 50 klassiske koncerter fra den 21. maj til 22. august.
Der har været klassisk musik i Tivoli siden Haven åbnede i 1843, som også er orkestrets grundlæggelsesår. Så det er første gang i 177 år, at vi ikke kommer til at spille i Tivoli i løbet af sommeren.
Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte via den mail, der er brugt i forbindelse med billetkøbet.

Støt Copenhagen Phil

Det er en meget anderledes hverdag, som orkestrets musikere i øjeblikket står op til. Alle er hjemsendte og savner at spille for publikum. Koncertsalen står tom, og vi har måttet aflyse alle forårets og sommerens koncerter.
Derfor er al støtte i form af donationer, køb af billetter til den kommende sæson eller køb af gavekort af helt afgørende værdi. Donationer af enhver størrelse er utrolig kærkomne – og så er de fradragsberettiget.
Donationer kan foretages via orkestrets hjemmeside: www.copenhagenphil.dk
Køb af billetter til den kommende sæson eller køb af gavekort finder man her
På forhånd tusind tak for hjælpen til, at musikken kan spille videre.
På eget initiativ vil Copenhagen Phils solofløjtenist Kristina Ersson fremover spille og udgive en række hjemmekoncert­videoer med musik af Telemann.
De første to videoer med hhv. Telemanns Solo fantasi nr. 1. og 2 er allerede tilgængelige på hendes YouTube-kanal – og flere følger i den kommende tid.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020