Nyhedsbrev // Syng og spil for Dronningen / Skolevideoer afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Den 16. april 2020 fylder Dronningen 80 år, og alt er anderledes. Festen er aflyst, der bliver ingen flag på slotspladsen, og gæsterne er sendt hjem. Men med musik og sang kan vi nå hinanden – på afstand. Derfor spiller Copenhagen Phil for, når hele Danmark markerer fødselsdagen.
Vær med, når vi spiller og synger for Dronningen fra haver, på altaner og med åbne vinduer, så det kan høres over hele landet – både for Majestæten og for fællesskabet.
Begivenheden sendes live på TV2 kl. 12 og er arrangeret af Danmark Synger.
Orkestrets deltagelse er støttet af 15. Juni Fonden.
Alle med et instrument inviteres til at spille for Dronningen og medvirke i en video, som vi i dagene efter fødselsdagen klipper sammen til en samlet fødselsdagshilsen.
Hent noderne til “I Danmark er jeg født” på vores hjemmeside og optag dig selv – og send videoen til os. Så er du med, når hele Danmark spiller og synger for Dronningen.
Midt i Corona-karantæner, hjemmearbejde og hjemmeskoling laver Copenhagen Phils musikere små læringsvideoer om deres instrumenter og om den musik, orkestret spiller – til alle de børn (og forældre), der går i hjemmeskole.
Lær om symfoniorkestrets instrumenter – alle er velkomne til at kigge med.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020