Nyhedsbrev // Fuzzy fejres // 60 Minutes of Søren Huss & AV AV AV // Begejstrede børn og unge møder Copenhagen Phil afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

Der er kun få dage til, at Copenhagen Phil, Strøm og Frederiksbergmuseerne inviterer til urpremiere i Cisternerne på et nyskrevet værk af komponisten Fuzzy. To af de tre koncerter er p.t. udsolgt.
Det nye værk med titlen Underjordiske klange og tilstande er skrevet specielt til Cisternerne i Søndermarken; et rum med en efterklang på 17 sekunder. Det er skrevet for Copenhagen Phils messingblæsere og slagtøjsspillere, en computer og otte højtalere – og at dømme efter prøverne i det underjordiske rum, bliver det en helt enestående oplevelse.
Fotograf Ulla Dietl

60 MINUTES OF SØREN HUSS og AV AV AV

60 Minutes Festival 2020 byder på to unikke og vidt forskellige musikalske oplevelser: Sammen med den elektroniske trio AV AV AV, vil Copenhagen Phil knytte nye bånd mellem den symfoniske og den elektroniske musik. Det sker lørdag den 25. januar 2020 kl. 21.
Torsdag den 23. januar 2020 kl. 18 går orkestret på scenen med en af landets største sangskrivere, Søren Huss. Også her bliver oplevelsen ud over det sædvanlige, når Søren Huss lader numrene fra sit seneste album “Sort og hvid til evig tid” smelte sammen med det store orkesters lyd.

BEGEJSTREDE BØRN OG UNGE MØDER COPENHAGEN PHIL

Sæson 2019/2020 har kun været i gang et par uger, men Copenhagen Phil har allerede sat sine spor.
Torsdag den 19. september var næsten 1000 gymnasieelever til generalprøve på koncertforestillingen i Afgørende øjeblikke – Miraklet i krigszonen med Thure Lindhardt som fortæller og Sjostakovitj’ Leningrad-symfoni på programmet. Eleverne havde arbejdet med Copenhagen Phils undervisningsmateriale til koncertforestillingen og tog alle imod oplevelsen med stor begejstring og kommentarer (skrevet på post-its i foyeren) som: “Så mange følelser! Helt fantastisk og utroligt!” og “Hæsblæsende stemning! Sad helt yderst på sædet!”
Oktober blev skudt i gang af skolebesøg i Gentofte og Guldborgsund kommuner, skole- og familiekoncerter i Gentofte med Peter og ulven samt store familiekoncerter i hhv. Rudersdal og Guldborgsund med lokale børn og musikskoleelever med på scenen.
De næste uger fortsætter denne linje med Open Orchestra koncerter for 5. og 6. klasser på Frederiksberg og København.
Open Orchestra / 30. oktober kl. 19.00, Korsgadehallen
Afgørende Øjeblikke #1 Foto: Kim Matthai Leland 7 MB

KOMMENDE KONCERTER MED COPENHAGEN PHIL

Wagners Ringen uden ord / 25. oktober kl. 19.30 / Konservatoriets Koncertsal
Chefdirigent Kamioka dirigerer et kæmpeorkester, når Wagners sensationelle mesterværk Ringen præsen­te­res helt uden ord.
Holmens Kirke 400 år, jubilæumskoncert / 8. november kl. 19.30 / Holmens Kirke
Michael Schønwandt dirigerer. Henriette Bonde-Hansen (sopran), Francine Vis (mezzosopran), Leif Aruhn-Solén (tenor), Teit Kanstrup (baryton). Musik af Niels W. Gade og Mozart.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020