Nyhedsbrev // Ny musikchef // Sigurd Barrett // To ekstrakoncerter afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Copenhagen Phil – hele Sjællands Symfoniorkester – søger ny musikchef. Orkestret er inde i en banebrydende udvikling med afsæt i visionen om at styrke det enkelte menneske og berige samfundet gennem musikken.
Som musikchef får du ikke blot ansvaret for et fantastisk symfoniorkester, der bidrager til det klassiske musikliv på hele Sjælland og Lolland/Falster; du bliver også katalysator for et givende samarbejde mellem orkester, bestyrelse, programudvalg og administration.
Ansøgningsfrist den 3. maj 2019.
Copenhagen Phil Foto: Kim Matthäi Leland 2769×3978
Copenhagen Phil går sammen med Sigurd Barrett og inviterer hele familien på en festlig musikalsk tidsrejse. Det sker, når den anerkendte entertainer formidler Danmarkshistorien live. Med Sigurds vanlige humoristiske fortællestil og med masser af musik og sang­numre føres børn og voksne gennem hele vores forunderlige fælles historie i ét af Danmarks­historiens største projekter for børn!
Koncerten spiller den 5. maj i Konser­va­to­riets Koncertsal og turnerer rundt til Tølløse, Vordingborg, Maribo, Kalundborg og Nivå.
NB. Få billetter til koncerten i Konservatoriets Koncertsal.
Copenhagen Phil har netop åbnet for salget til en ekstrakoncert den 21. sep­tem­ber på koncert­serien Afgør­ende øjeblikke #1. Leningrad-symfonien – miraklet i krigszonen.
Afgørende øjeblikke er orkestrets nye satsning sat i scene i krydsfeltet mellem symfonisk musik, skuespil, visuals og live-podcast. Ved denne koncert tager Thure Lindhardt, Copenhagen Phil og podcastmagasinet Third Ear publikum med på en rejse tilbage til Sjostakovitjs Lenin­grad-symfoni indhyllet i lys­design af Dark Matters.
Der er også netop åbnet for salget til en ekstrakoncert i Holmens Kirke, hvor Copenhagen Phil sammen med Michael Schønwandt, Holmens Kantori og et stjernehold af solister fejrer kirkens 400 år. Musikken er Niels W. Gades Ved Solnedgang og Forårsfantasi samt Mozarts c-mol Messe.
Ekstrakoncerten finder sted den 8. november kl. 19:30.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020