Nyhedsbrev // Ny sæson // Lars Mikkelsen // Sigurd Barrett // Thure Lindhardt afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Sæson 2019/2020 er netop offent­lig­gjort! Vi glæder os meget til en ny sæson med besøg af både etable­rede og nye navn fra ind- og udland, der spiller med os i både Konservatoriets Koncertsal – og på hele Sjælland og Lolland/Falster.
Sæsonen byder også på orkestrets nye store satsning og innova­tive bud på 6 Afgørende Øjeblikke i musikhistorien sat i scene i krydsfeltet mellem symfonisk musik, skuespil, podcasts af Third Ear og lysdesigns af Dark Matters.
Copenhagen Phil Foto: Kim Matthäi Leland 2769×3978
Lars Mikkelsen og Copenhagen Phil inviterer den 12. april bag om musikken. Under ledelse af chef­dirigent Toshiyuki Kamioka tager vi på en musikalsk rejse bag om Goethes og Shake­speares ind­flyd­else på musik. Her møder vi Goethe og Shakespeare og tryllebindes af de dragende fortællinger om musikkens til­bliv­else og vej fra nodepapir til koncertsal – til lyden af bl.a. Beethoven, Prokofiev, Berlioz og Bernstein.
Få billetter.
Copenhagen Phil går sammen med én af Danmarks mest folkekære enter­tainere – Sigurd Barrett – og inviterer hele familien på en festlig musikalsk tidsrejse for store og små. Det sker, når den anerkendte entertainer formidler Danmarkshistorien live.
Koncerten spiller den 5. maj i Konser­va­to­riets Koncertsal og turnerer rundt til Tølløse, Vordingborg, Maribo, Kalundborg og Nivå.

Leningrad-symfonien – miraklet i krigszonen

Copenhagen Phil har den 20. sep­tem­ber premiere på koncert­serien Afgør­ende Øjeblikke – seks nedslag i musikhistorien, der på nyskabende vis integrerer det symfoniske værk med skuespil, visuals og live-podcasts.
Tilsat lys­design af Dark Matters tager Thure Lindhardt, symfoniorkestret og podcast-magasinet Third Ear denne aften publikum med på en rejse tilbage til 2. verdenskrig, hvor Sjostakovitjs Lenin­grad-symfoni får en helt afgørende betydning.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020