Nyhedsbrev // Ny sæson // Store symfoniske koncerter // Sigurd Barrett // Tivoli afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Vi offentliggør sæson 2019/2020 den 1. marts!
Vi glæder os til en ny sæson, hvor det ligger Copenhagen Phil på sinde, at alle vores aktiviteter beriger det enkelte menneske og styrker fællesskaber. Vi ønsker at bringe symfoni­orkestret tæt på flest mulige, og vi gør det ved at skabe innovative og nærværende musikalske oplevelser for alle. På hele Sjælland/Lolland Falster – og selvfølgelig i Konservatoriets Koncertsal.
Forudbestil sæsonprogram 2019/2020 og få det tilsendt den 1. marts. Denne dag bliver alle koncerter til­gænge­lige på hjemmesiden, og løssalget starter.
NB. Abonnenter får automatisk tilsendt sæsonprogrammet den 15. feb­ruar og kan fra denne dag tegne abonnement.
Copenhagen Phil Foto: Kim Matthäi Leland 2769×3978
På fredag den 8. februar åbner vi igen dørene til Konser­va­toriets Koncertsal til en stor symfonisk aften. På dirigent­podiet står orkestrets tidligere chefdirigent gennem otte år, kinesiske Lan Shui. Denne gang blander han kortene til en aften med dramatik, virtuositet og store følelser med både Brahms’ mesterlige 3. symfoni og Prokofievs klaverkoncert nr. 3. Ved tangenterne sidder den 32-årige ukrainske Vadym Kho­lo­denko – én af de mest talentfulde pianister i sin generation.
Koncerten indledes med mini-koncertformatet 4’33 Phil samt en smagsprøve på Bo Holtens helt nye opera, Schlagt sie tot!, der har premiere i Malmø til maj.
Copenhagen Phil og chefdirigent Toshiyuki Kamioka inviterer den 15. februar til dans med hele det store orkesterudtræk, når vi spiller stor balletmusik og to mesterværker fra det 20. århundrede: Bartoks Den Forunderlige Mandarin og Stra­vin­skijs Petrusjka.
Og Haydn lader celloen danse i hænderne på vores fremragende solo­cellist, Toke Møldrup, der denne aften er solist i komponistens cellokoncert i D-dur.
Mozart har mange fans – også blandt kom­po­nistkolleger fra de sidste 250 år. Både Tjajkovskij og Richard Strauss er blandt dem, der helt konkret er blevet inspireret af geniet fra Wien. Oplev Tjaj­kov­skijs orkestersuite nr. 4, Mozart­iana samt Mozarts symfoni nr. 41. Og ikke mindst orkestrets for­ryg­ende solooboist Andreas Fosdal, der træder foran sine kollegaer som solist i Strauss’ skønne obokoncert.
Koncerten spilles den 21. februar 2019 i Konservatoriets Koncertsal og den 22. februar i Hårlevhallen.
Copenhagen Phil går sammen med én af Danmarks mest folkekære enter­tainere – Sigurd Barrett – og inviterer hele familien på en festlig musikalsk tidsrejse for store og små. Det sker, når den anerkendte entertainer formidler Danmarkshistorien live.
Koncerten spiller den 5. maj i Konser­va­to­riets Koncertsal og turnerer rundt til Tølløse, Vordingborg, Maribo, Kalundborg og Nivå.
SommerKlassisk i Tivoli har netop lanceret sæson 2019 med fem abonnementsserier, hvoraf én er med Tivoli Copenhagen Phil. Derudover præsenteres en række internationale solister og toporkestre samt nye navne fra ind- og udland. Det bliver fx til et gensyn med Budapest Festival Orchestra, Academy of St Martin in the Fields kommer forbi med Joshua Bell samt solo-koncerter med Arcadi Volodos og Kirill Gerstein.
De seneste tre år har SommerKlassisk oplevet en publikums­vækst på mere end 60%. Især har netop abonnementskoncerterne med Tivoli Copenhagen Phil været populære. I år er denne serie inspireret af 50-året for månelandingen, verdens­krig­ene, Østrig før verden gik af lave, og tyvstarter fejringen af Beethoven. På podiet står bl.a. Schønwandt og Kamioka – og foran orkestret solister som Baiba Skride og Trio con Brio.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020