Nyhedsbrev // Julekoncerter // Nytår // Gavekort // 60 minutes // Tivoli afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Én af julens helt faste tradi­tion­er er Copenhagen Phils populære opførelse af Bachs Juleoratorium. Så glem gave­ind­køb, jule­stress og overspisning i nogle timer og følg i stedet med orkestret, Køben­havns Drengekor, fire fremtrædende solister og dirigent Ebbe Munk til Bachs forunderlige juleverden.
I år spiller vi koncerten den 13. december i Sct. Bendts Kirke i Ringsted – samt både den 14. og 15. december i Københavns Domkirke.
NB. Koncerten den 15. december er udsolgt. Ganske få billetter tilbage til koncerten den 14. december.
Copenhagen Phil skyder det nye år i gang med et brag af en nytårs­kon­cert – og turne­rer traditionen tro Sjælland rundt for at ønske godt nytår.
Med i tourbussen er én af landets bedste sopraner, Signe Asmussen, samt crooneren Bobo Moreno. På programmet er bl.a. Gersh­wins “Porgy & Bess”, Bernsteins “West Side Story”, Buena Vista Social Club, Gades “Tango Jalousie”, Strauss’ “Flager­musen” samt nytårs highlights fra det klassiske repertoire.
NB. Få billetter tilbage til koncerten i Konservatoriets Koncertsal.
Mangler den sidste julegave? Så tilbyder vi at lave gavekort, der gælder til alle orke­strets koncerter på Frederiksberg – så du kan glæde én, du holder af med store kon­cert­oplevelser i Vilhelm Lauritzens smukke koncertsal. Med et gavekort til Copen­hagen Phil åbner der sig en ver­den af koncerter at vælge imellem. Du bestemmer selv gavens størrelse.
Gavekortet kan indløses online, i Tivolis Billetcenter og i billetlugen forud for hver koncert og er gyldigt i tre år.
I starten af det nye år krydser Copenhagen Phil musikalske klinger med tre markante artister på den rytmiske scene.
Bisse, Den Sorte Skole og When Saints Go Machine præsenterer alle splinternyt materiale, der uropføres i Konservatoriets Koncertsal.
30. januar / Bisse
31. januar / Den Sorte Skole
2. februar / When Saints Go Machine
Nattens Tivoli med Silja Okking er en musikalsk familie-forestilling, hvor Silja tager børnene med på en musikalsk rejse gennem Tivolis magiske univers. Fra timerne lige inden eventyrhaven lukker, til solen står op næste morgen.
Forestillingen spiller den 18. maj 2019, og Silja Okking får hjælp af Tivoli Copenhagen Phil, Tivoli-Garden, Tivolis Ballet Skole og en masse god musik af bl.a. Mozart, Grieg og Lumbye.
Ved køb af billetter før jul vedlægges et gratis opgavehæfte til børnene til at lægge under træet.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020