Nyhedsbrev // Den Sorte Skole // Støt os // Podcast // Nytårskoncert afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Vi har åbnet for en ekstrakoncert med Den Sorte Skole – der møder Copenhagen Phil under orkestrets ‘60 minutes festival’ i starten af det nye år. Koncerten er et møde mellem et klassisk orkester og to dybt originale sample-musikere, der præsenterer tredje og sidste kapitel af deres symfoni-trilogi.
Ekstrakoncerten spilles den 31. januar 2019 kl. 21:30.
Hvorfor støtte Copenhagen Phil? Fordi vi beriger det enkelte menneske og styrker fællesskaber. Din gave til orkestret er et direkte bidrag til at virkeliggøre denne mission.
Copenhagen Phils statsstøtte samt billetindtægter svarer ikke til omkostningerne ved vores fortsatte frembringelse af store musikoplevelser og arbejdet for at bringe musikken tættere på. Derfor er din gave en helt afgørende forudsætning for, at vi kan blive ved med at skabe ekstraordinære oplev­elser – både i og udenfor Kon­ser­va­to­riets Koncertsal på Frederiksberg samt på hele Sjælland og Lolland/Falster.
Man kan enten støtte Copenhagen Phil som privatperson eller blive erhvervspartner.
Musikerne i Copenhagen Phil er gået sammen om at lave podcast-serien “Philolog”, hvor aktuelle værker tages under kærlig behand­ling. Forud for udvalgte koncerter kan lyttere bl.a få et indblik i musikken; hvilke historiske begiven­heder, og hvilke politiske eller personlige omstændigheder, den blev komponeret under – samt hvad en orkestermusiker tænker og føler omkring musikken.
Fast bag mikrofonen sidder Jakup Lützen (bratsch) og Signe Haugland (fagot).
Copenhagen Phil skyder det nye år i gang med et brag af en nytårs­kon­cert – og turne­rer traditionen tro Sjælland rundt for at ønske godt nytår.
Med i tourbussen er én af landets bedste sopraner, Signe Asmussen, samt crooneren Bobo Moreno. På programmet er bl.a. klassikere lige fra Gersh­wins “Porgy & Bess” og “West Side Story”, Buena Vista Social Club og “Flagermusen” til nytårs highlights fra det klassiske repertoire.
Koncerten spilles:
11. januar 2019 i Baltoppen i Ballerup
12. januar 2019 i Gjethuset i Frede­riks­værk
15. januar 2019 i Borup Idræts- og Kulturcenter
16. januar 2019 i NKK Hallen, Nivå
17. januar 2019 i Kultur- og Idrætshallerne i Kalundborg
18. januar 2019 i VU-hallen i Vordingborg
19. januar 2019 i Konservatoriets Koncertsal
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020