Nyhedsbrev // Efterspurgt pianist // Podcast // Bisse // Julekoncert afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Den efterspurgte dansk-armenske pianist Marianna Shirinyan er solist, når Copen­hagen Phil og chefdirigent Toshiyuki Kamioka sætter Griegs populære klaver­koncert på nodestativerne den 16. november 2018 i Konservatoriets Koncertsal. Skrevet da Grieg kun var 24 år gammel – og såmænd kompo­ne­ret i Søllerød. Også Sibelius’ geniale og heroiske 5. symfoni er på programmet.
Få billetter tilbage!
Samme koncert spilles den 15. november på Osted- Fri og Efterskole.
Musikerne i Copenhagen Phil er gået sammen om selv at lave podcast-serien “Philolog”, hvor aktuelle værker tages under kærlig behandling.
Forud for udvalgte koncerter med orkestret kan lyttere bl.a få et indblik i, hvad en orkestermusiker tænker og føler omkring den musik, der kan opleves live i koncertsalen. Hvad er det i værkerne, som fanger musikeren – og publikum? Hvilke historiske begivenheder, og hvilke politiske eller personlige omstændigheder, blev musikken komponeret under?
Fast bag mikrofonen sidder Jakup Lützen (bratsch) og Signe Haugland (fagot).
Copenhagen Phil møder Bisse – én af de mest originale artister på den danske koncertscene. Det sker den 30. januar 2019 i Konservatoriets Koncertsal.
Koncerten er en del af orkestrets ‘60 minutes festival’ og præsenterer Bisses kommende og niende album Tanmaurk – Bisses egen personlige Danmarkshistorie. Et album, der er indspillet med orkestret og hans band, og som udkommer den 23. november 2018.
Foruden Bisse spiller Den Sorte Skole og When Saints Go Machine også på ‘60 minutes festival’.
Én af julens helt faste tradi­tion­er er Copenhagen Phils popu­lære opførelse af Bachs Juleoratorium. Så glem gaveindkøb, jule­stress og overspisning i nogle timer og følg i stedet med orkestret, Køben­havns Drengekor, et hold fremtrædende solist­er og dirigent Ebbe Munk til Bachs forunderlige juleverden.
Grundet stor efterspørgsel opføres koncerten i år to gange i Københavns Domkirke – det sker den 14. december kl. 19:30 og 15. december kl. 16.
Samme koncert spilles den 13. december i Sct. Bendts Kirke i Ringsted.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020