Nyhedsbrev // Sæsonpremiere // Bag om Beethoven // Mesterdirigent // Ny 60 minutes koncert afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Den 28. september har Copenhagen Phil premiere på sæson 2018/2019 med ingen ringere end Mahler i hovedrollen – og hele 100 musikere på scenen. Chefdirigent Toshi­yuki Kamioka leder os igennem kom­po­nist­ens mægtige symfoni nr. 7, hvor Mahler igen sprænger rammerne for, hvad et symfoniorkester i stærkeste opstilling kan udtrykke.
Få billetter!
Koncerten er en samarbejdskoncert med Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.
Sammen med Ann Eleonora Jørgensen tager Copenhagen Phil den 5. okto­ber på en rejse ind i Beethovens dragende og skel­sættende univers. Her møder vi den geniale komponist og oplever, hvordan musikken trækker tråde gennem historien. Æres-gæstedirigent Lan Shui står på dirigentpodiet – og leder i kon­cert­ens anden del Beethovens 6. symfoni.
Koncerten er udsolgt.
Den 19. oktober præsenterer orkestret stor musik af både Brahms og Carl Nielsen og får besøg af det unge fremad­stormende violintalent, Stefan Jackiw, samt mesterdirigenten Mario Venzago – der giver os sit bud på Carl Nielsens fjerde og forrygende symfoni.
Samme koncert spilles den 18. oktober i FrederiksborgCentret i Hillerød.
Vi har netop offentliggjort endnu et navn til denne sæsons ’60 minutes festival’ – nemlig Den Sorte Skole, der er klar med deres tredje og sidste symfoni. Et møde mellem et klassisk orkester og to dybt originale sample-musikere, der som noget nyt tager vintage synthesizere og effektmaskiner i brug for at skabe helt nye klangbilleder og forbindelser mellem det samplede, det elektroniske og det klassiske.
Det sker den 31. januar 2019 i Konservatoriets Koncertsal. Foreløbig er også When Saints Go Machine annonceret til ’60 minutes festival’ og spiller koncert den 2. februar.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020