Nyhedsbrev // Gratis udendørskoncerter // Sankt Hans - og god sommer afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Fredag og lørdag i denne uge – kl. 19 og 21 – spiller Copenhagen Phils 65 musikere fra 47 altaner i Emaljehaven i Københavns Nordvest-kvarter!
Oplev “Grand Ensemble” af Pierre Sauvageot – en helt unik symfoni for boligblok og orkester, hvor lyde fra beboernes hverdag smelter sammen med lyden fra det store orkester. På altanerne har vi alle symfoniorkestrets instrumenter. Stryg­ere, træblæsere, slagtøj, messing, harpe… Men spredt for alle vinde i en femetagers ”wall of sound”.
Tag skovturstæppet og familien med og slå jer ned i græsset. Boligblokken er sat i scene til en uformel og højst utradi­tionel koncertoplevelse.
Koncerterne bliver til i samarbejde med Metropolis.
GRATIS.
Copenhagen Phil er med, når Fre­de­riks­berg Have traditionen tro lægger plæne til hovedstadens smukkeste Sankt Hans fest den 23. juni – hvor alle er velkomne. Fra scenen foran slottet kan man bl.a. glæde sig til sommerlig under­hold­ning med musikere fra Copenhagen Phil, Pernille Rosendahl med band og meget mere.
Koncerten er gratis og er støttet af Frede­riksberg Kommune.
Musikere fra Copenhagen Phil spiller en sommerlig udendørs­koncert i Bakke­husets smukke og stemningfulde have på Rahbeks Allé på Frederiksberg. Det sker den 12. august kl. 10:30, hvor publikum kan opleve en mes­sing­kvintet på tætteste hold. Musikken er bl.a. af Gabrielli, Dan­marks national­komponist Carl Nielsen og Piazzolla.
Koncerten er gratis og er støttet af Frede­riksberg Kommune.
Hele Copenhagen Phil ønsker vort publikum en rigtig dejlig sommer – hvor vi spiller i Tivoli som ‘Tivoli Copenhagen Phil’.
Vi er tilbage i Konservatoriets Koncertsal fredag den 28. september med den første koncert i sæson 2018/2019. Her leder chefdirigent Toshiyuki Kamioka Mahlers mægtige symfoni nr. 7 – og hele 100 musikere sidder på scenen.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020