Nyhedsbrev // Open Orchestra // Nytårskoncert // Stjerneviolinist // Gavekort // 60 minutes afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Copenhagen Phil åbner dørene til endnu en Open Orchestra koncert. Det sker den 7. februar 2018 kl. 20 i Egmonthallen på Nationalmuseet. Her får publikum mulighed for at tage med på en interaktiv symfonisk rejse gennem den klassiske musik og komme helt tæt på instrumenternes kraft – og bevæge sig frit rundt i musikken blandt orkestrets 65 spillende musikere, der er spredt ud i salen som en musikalsk labyrint.
Dørene åbner kl. 19:30 med [OO] virtual reality. Her kan publikum ’træde ind’ i en musikers krop og iført VR-briller, høretelefoner og et instrument i hånden opleve, hvordan det er at spille violin, obo eller pauker sammen med kollegaerne i orkestret.
Billetterne er netop sat i salg og koster 100-150 kr.
Open Orchestra koncerten er blevet til i samarbejde med Nationalmuseet med støtte fra Nordea-fonden.
Intet nyt år uden Copenhagen Phils festlige nytårskoncerter. Denne sæson er det lørdag den 13. januar 2018 kl. 16 i Konservatoriets Koncertsal med Michael Carøe som syngende konferencier til en kaval­kade af musikalske højde­punkter og muntre over­ras­kelser, der sætter orkestret i swing-ninger.
Vi spiller også nytårskoncerten den 8. januar i Kalundborg, 9. januar i Korsør, 10. januar i Stege, 11. januar i Nivå og den 12. januar i Jyderup.
NB. Få billetter tilbage til koncerten i Konservatoriets Koncertsal.
Michael Carøe Pressefoto 578×600
Sergej Krylov er efterspurgt overalt i verden. Den 19. januar 2018 er superviolinisten tilbage hos Copen­hagen Phil som solist i Sibelius’ gribende violinkoncert – en aften, hvor også skæbnen banker på i Tjajkovskijs forrygende og populære fjerde symfoni. Mesterdirigenten, Miguel Harth-Bedoya, står på dirigentpodiet.
Samme koncert spilles den 18. januar kl. 19:30 på Holbæk Seminarium
Mangler den sidste julegave? Så tilbyder vi at lave gavekort, der gælder til alle orke­strets koncerter i København – så du kan glæde én, du holder af med store kon­cert­oplevelser i Vilhelm Lauritzens smukke koncertsal på Frederiksberg. Med et gavekort til Copen­hagen Phil åbner der sig en ver­den af koncerter at vælge imellem. Du bestemmer selv gavens størrelse.
Gavekortet kan indløses online, i Tivolis Billetcenter og i billetlugen forud for hver koncert og er gyldigt i tre år.
I februar 2018 er det igen tid til 60 minutes koncerter. Denne sæson med den norske singer/songwriter Ane Brun, som den 1. februar går på scenen i Konservatoriets Koncertsal sammen med sit superband og Copenhagen Phil – for at forføre det danske publikum med sine melankolske, personlige og insisterende sange.
Den 3. februar 2018 møder rock­poeten Nikolaj Nørlund og Copen­hagen Phil hinanden også i Kon­ser­va­to­riets Koncertsal. Ved koncerten urop­fører Nørlund sit seneste album, Skamskudte fugle, der er ind­spil­let med orkestret. Albummet udkom den 12. oktober 2017.

Andre kulturoplevelser…

Glæd din datter, kone eller ven(inde) med billetter til den anmelderroste, humoristiske og rørende danseaften om sociale masker og nordiske billeder til musikstykker fortolket af bl.a. jazzsangerinden Nina Simone, Kronos Quartet & Jóhann Jóhannsson. Dansk Danseteaters DON’T LEAVE ME ALONE er en dobbeltforestilling skabt af to af Nordeuropas mest spændende kvindelige koreografer lige nu: den anerkendte Didy Veldman og ”shooting star” Wubkje Kuindersma.
Dansk Danseteater
20.-28. januar 2018, Takkelloftet, Det Kgl. Teater, Operaen
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020