Nyhedsbrev // Stor Tivolifejring // Nyt 60 minutes navn // Sæsonstart 17-18 afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Augustinus Fonden og Tivoli inviterer til en hel dag i musikkens tjeneste på lørdag den 9. september. Dagen igennem fejres musik­ken med koncerter og forestillinger for hele familien bl.a. korsang, strygerstafet-koncert, en fore­stil­ling for børn, Tivoli Garden og Moderne Trin på Panto­mi­me­teatret.
Den store musikdag kulminerer kl. 21:00 med en gratis koncert på Plænen med den internationale operastjerne, mezzosopranen Joyce DiDonato – og selvfølgelig alle os i Tivoli Copenhagen Phil dirigeret af Giordano Bellincampi. På programmet er bl.a. italienske arier og amerikanske sange.
Vi er klar med det første navn til ‘60 minutes festival 2018’! Den 3. februar møder vi rockpoeten Nikolaj Nørlund i Konser­vatoriets Koncertsal. Ved koncerten uropfører Nørlund sit kom­mende album, Skamskudte fugle, der er ind­spil­let med orkestret – og præsenterer publikum for Nørlunds udgave af moderne dansk sangskrivning flettet sammen med det store symfoniske univers.
Nørlund og Copenhagen Phil mødte også hinanden i februar 2016 – en koncert, som både Jyllands-Posten og Gaffa tildelte 5 stjerner. Gaffa skrev bl.a.: “Sandt at sige var det en live-oplevelse af de meget store … det her, det var simpelt­hen suverænt.”
Billetsalget starter på fredag den 8. september kl. 10.
Sommeren i Tivoli lakker mon enden. Copenhagen Phil er tilbage i Konservatoriets Koncertsal den 12. oktober, hvor den danske stjernecellist, Andreas Brantelid, åbner sæson 2017/2018.
Andreas Brantelid er næsten født med en cello i hånden. I dag er han et internationalt navn, der som én af få i verden spil­ler på en over 300 år gammel Stradivarius cello. Denne aften vender han til­bage med Schumanns gamle favorit, kom­po­nist­ens cellokoncert. Den sympatiske amerikaner Lawrence Foster står på dirigentpodiet – og leder også Schuberts sprudlende både 1. og 2. symfoni. Koncerten indledes med 4’33 Phil – et nyt mini soloværk, der uropføres af orkestrets fagottist Signe Haugland.
NB. Få billetter.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020