Nyhedsbrev // Ny sæson offentliggjort i dag afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Copenhagen Phils sæson 2017/2018 er netop blevet offent­lig­gjort – og løssalget er startet. Igen i år bærer sæsonen præg af, at det for orke­stret er afgørende at spille på så mange strenge som muligt både inden- og uden for kon­cert­salens mure: fra klasse­vær­el­ser, gymnastik­sale og rå in­du­stri­haller til parker, gader og stræder over hele Sjælland.
Se alle koncerter på orkestrets hjemmeside
 
Neden for omtales de første tre koncerter i sæson 2017/2018.
Sæson 2017/2018 åbner med Andreas Brantelid, der den 12. oktober er solist med orkestret i Kon­ser­va­to­riets Koncertsal.
Andreas Brantelid er næsten født med en cello i hånden. I dag er han et internationalt navn, der som én af få i verden spiller på en over 300 år gammel Stradivarius cello. Denne aften vender han tilbage med Schumanns gamle favorit, komponistens cellokoncert. Den sympatiske amerikaner Lawrence Foster står på dirigentpodiet – og leder også Schuberts sprudlende både 1. og 2. symfoni.
Den 19. oktober kommer unge Simone Lamsma på besøg.
Hollandske Lamsma har begejstret både anmeldere og publikum verden over. Denne aften spiller hun Mendelssohns violin­koncert – et festfyrværkeri, som alle violinister har i hænderne, og som af gode grunde er på repertoiret overalt i verden hver sæson. Lawrence Foster og Copenhagen Phil udforsker også Schuberts Rosamunde og hans symfoni nr. 3.
Med Ellen Hillingsø som historiefortæller går vi den 27. oktober bag om én af vor tids største nulevende forfattere, japanske Haruki Murakami.
Under ledelse af chefdirigent Toshiyuki Kamioka tager vi på en musikalsk rejse ind i Murakamis forfatterskab, hvor musik spiller en væsentlig rolle – bl.a. er rytmen i sproget og formen i hans bøger inspireret af musik. Murakamis seneste udgivelse, Absolutely on Music, er baseret på to års samtaler med vennen og dirigenten, Seiji Ozawa – om musikkens og forfatterskabets inderste væsen.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020