Nyhedsbrev // Nyt sæsonprogram // Tivoli Sommerklassisk // 60 minutes festival afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Copenhagen Phil er snart klar med en helt ny sæson!
Den 17. februar offentliggør vi sæson 2017/2018 – og vi kan næsten ikke vente. Igen i år bærer sæsonen præg af, at det for Copenhagen Phil er afgørende at spille på så mange strenge som muligt både inden- og uden for kon­cert­salens mure: fra klasseværelser, gymnastik­sale og rå industrihaller til parker, gader og stræder over hele Sjælland. Foruden digitale platforme og sociale medier.
Du kan nå det endnu. Forudbestil sæsonprogram 2017/2018 neden for og få det tilsendte på udgivelsesdagen den 17. februar – denne dag bliver alle koncerter til­gænge­lige på hjemmesiden, og løssalget starter.
Om sommeren flytter Copenhagen Phil ind i Tivolis Kon­certsal og bliver til Tivoli Copenhagen Phil, hvor orkestret er en del af SommerKlassisk i Tivoli. Pro­gram­met for Sommerklassisk 2017 offentliggøres i dag – og der er masser af store oplevelser i vente.
Glæd dig til koncerter med operastjernerne Lawrence Brownlee, Sarah Coburn og Danielle de Niese – samt fire symfoniske koncerter bl.a. med solist-favoritter som Mendelssohns violinkoncert i hænderne på James Ehnes og Rakhmaninovs 2. klaverkoncert med Olga Kern ved tangenterne.
Lige nu kan du købe abonnement til SommerKlassisk og opnå en række flotte fordele – bl.a 30% rabat. Læs mere om alle kunstnerne og de fem skræddersyede abonnementer via linket nedenfor.
Fra på lørdag og en uge frem løber orkestrets ‘60 minutes festival 2017’ af stablen. I år krydser When Saints Go Machine, Mew og det danske upcoming band Lowly musikalske klinger med de klassiske musikere. Mew og When Saints Go Machine spiller hver to udsolgte koncerter.
Lowly præsenterer splinterny musik fra debutalbummet Heba, der udkommer på koncertdagen den 10. februar 2017. Hør et af albummets numre Prepare the lake, som Lowly spillede på Roskilde Festivalen i 2015 – klik her.
Den kun 24-årige ’Rising Star’ Harriet Krijgh spiller for første gang med et dansk orkester, når Copenhagen Phil den 24. marts 2017 får besøg af den unge cellist – der spås en sær­del­es lovende fremtid. Krijgh er solist i Elgars smukke cellokoncert.
Copenhagen Phils unge og energiske 1. gæstedirigent, Santtu-Matias Rouvali, står igen på dirigentpodiet og fører også de mange musikere ind i Carl Nielsens verden og hans uregerlige femte symfoni. Et mesterværk, hvor Nielsen gang på gang overrumpler os med sine ufor­ud­sige­lige krumspring og et orkester for fuld styrke.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020