Nyhedsbrev // Rabattilbud // Nyt sæsonprogram // 60 minutes // Bavouzet afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Vi tilbyder alle nyhedsbrevsmodtagere 30% rabat til Copen­hagen Phils koncert i Konservatoriets Koncertsal på fredag den 27. januar 2017 – her står orkestrets nye chefdirigent, Toshiyuki Kamioka, i front for de mange musikere.
Japanske Kamioka tiltrådte som chefdirigent i november 2016 til stor begejstring hos både publikum, anmeldere og musi­ke­re. På fredag er han tilbage og dirigerer et af Prokofievs allermest populære og sensationelle værker; komponistens store symfoni nr. 5.
Og ikke nok med det. Kamioka viser tilmed en helt anden side af sit talent, når han demonstrerer, at han også er en yp­per­lig pianist – i Schumanns forrygende klaverkvintet sammen med fire strygere.
Toshiyuki Kamioka Foto: Anne Mie Dreves 500 KB
Den 17. februar 2017 udkommer Copenhagen Phils sæsonprogram 2017/2018. Samme dag starter løssalget på vores hjemmeside.
Vi glæder os enormt meget til at præsentere den nye sæson – som byder på store symfoniske koncerter med chefdirigent Toshiyuki Kamioka i spidsen. En række meget kompetente diri­gent­er supplerer foruden en række store solister fra ind- og udland.
Forudbestil sæsonprogram 2017/2018 og få det tilsendt direkte til din postkasse den 17. februar. Abonnenter modtager auto­ma­tisk sæsonprogrammet i starten af februar.
Copenhagen Phil krydser musikalske klinger med det danske upcoming band, Lowly, den 10. februar 2017 i Konservatoriets Koncertsal. Det sker under orkestrets ‘60 minutes festival’, hvor også When Saints Go Machine og Mew spiller hver to udsolgte koncerter.
Lowly gjorde sig for alvor bemærket på Spot Festival i 2015, da de blev signet af det britiske pladeselskab Bella Union – som huser internationale navne som Fleet Foxes, Father John Misty og Beach House. Bandet skriver sig ind i et drømmende elektrificeret støjpop-univers med to kvindelige forsangere i front. Ved koncerten præsenterer Lowly spritny musik fra debutpladen Heba, der udkommer på koncertdagen.
Den 24. februar 2017 får vi besøg af den berømte franske pianist, Jean-Efflam Bavouzet – der både dirigerer og er solist i et rent wienerklassisk program. Hør Mozarts Salzburg Symfoni nr. 1 under ledelse af koncert­­mester Erik Heide samt to klaver­koncerter af hhv. Mozart og Beethoven med eminente Bavouzet i dobbelt­rollen som både dirigent og solist.
Koncerten spilles også på Holbæk Seminarium den 23. februar kl. 19:30.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020