Nyhedsbrev // Juleoratoriet // Nytårskoncert // Gavekort // Beethovens syvende afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Julen er over os – og én af de helt faste traditioner er Copenhagen Phils opførelser af Bachs Juleoratorium. Et fyrværkeri af jublende kor, alvorlige samler, flotte og gribende arier og så Bachs orkester, hvor solostemmerne på skift optræder som fløjte, obo, violin og trompet.
Københavns Domkirke danner igen ramme om fortællingen – med et hold fremadstormende solister og hele Københavns Drenge­kor. Koncerten har med få undtagelser fundet sted hvert år siden 1974 og kan i år opleves i Domkirken fredag den 16. december kl. 19:30 og lørdag den 17. december kl. 17.
NB. Koncerten den 17. december er udsolgt. Der er få billetter tilbage til den 16. december.
Vi fejrer det nye år sammen med én af Danmarks allerstørste stemmer, Inger Dam-Jensen – og med Joachim Knop som syngende konferencier. Og der er virkelig noget at glæde sig til, når vi åbner for godteposen til et væld af forrygende musikalske overraskelser med uddrag af bl.a. Mozarts Tryllefløjten, Bizets Carmen, Donizettis Don Pasquale, Bernsteins West Side Story og Andrew Lloyd Webbers Phantom of The Opera.
Hele herligheden får ekstra kolorit, når orkestret igen i år spiller medleyet ‘Absolute Copenhagen Phil’ med smagsprøver fra kommende koncerter – et medley, hvor musi­ker­ne selv har været i gang med saksen for at klippe noder fra hinanden og sætte dem sammen til et helt nyt potpourri.
13. januar 2017 kl. 19:30 / Konservatoriets Koncertsal
Mangler den sidste julegave? Så tilbyder vi at lave gavekort, der gælder til alle orke­strets koncerter i København – så du kan glæde én, du holder af med store kon­cert­oplevelser i Vilhelm Lauritzens smukke gamle koncertsal på Frederiksberg. Med et gavekort til Copen­hagen Phil åbner der sig en ver­den af koncerter at vælge imellem. Du bestemmer selv gavens størrelse.
Gavekortet kan indløses online, i Tivolis Billetcenter og i billetlugen forud for hver koncert og er gyldigt i tre år.
I november 2016 tiltrådte japanske Toshiyuki Kamioka som ny chefdirigent for Copenhagen Phil – til stor begejstring hos både publikum, anmeldere og musikere. Den 20. januar er han tilbage i front for orkestret og giver sine bud på mester­værker af nogle af de helt store komponister: Oplev Beet­hovens smukke 7. symfoni, Mozarts fine Sinfonia Concertante for blæsere og orkester samt én af Haydns mest populære symfonier – nr. 88.
20. januar 2017 kl. 19:30 / Konservatoriets Koncertsal
NB. Få billetter tilbage.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020