Tilbud til Venneforeningen afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester

Tilbud til Venneforeningen:
Virtouse Quatour Diotima kommer
til København

Det er lidt af en sensation, at den virtuose franske strygekvartet Quatour Diotima kommer til København. Torsdag den 27. oktober opfører klarinettist Rémi Delangle og kvartetten Rune Glerups værk Clarinet Quintet (Still leaning toward this Machine) i anledningen af festivalen G((o))ng Tomorrow. Samme aften opfører Quatour Diotima den franske komponist Gérard Pesssons værk Bitume og den tyske komponist Reinhold Friedls værk String Quartets I-III.
Venneforeningens medlemmer kan købe billetter til en reduceret billetpris på kun 75 kr.
Følg dette link og indtast billetkoden gongtomorrow2016 i feltet øverst. Du har nu mulighed for at vælge billet med rabat.
27. oktober 2016 kl. 19:30-22:00
Studiescenen
Det Kgl. Danske Musikkonservatorium
Rosenørns Alle 22
1970 Frederiksberg
Lidt om Rune Glerup:
Rune Gleerup debuterede i 2010 fra solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og rykkede derefter videre til Paris, hvor han studerede på IRCAM fra 2010 til 2012. Clarinet Quintet (Still leaning toward this Machine) fra 2014 er et elektroakustisk værk for strygekvartet, klarinet og live-elektronik udviklet i samarbejde med netop IRCAM. Fremfor at sende den elektroniske lyd ud igennem tradi­tio­nel­le højtalere benytter Glerup sig i værket af en særlig type højtalerenheder (såkaldte transducere) påmonteret de fire strygeinstrumenter, der omdanner instrumenternes klangkroppe til små højtalere i sig selv.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020