Nyhedsbrev // Rabattilbud // Violinstjerne // Julekoncert afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Vi tilbyder vores nyhedsbrevsmodtagere at købe billetter med 50% rabat til Copenhagen Phils koncert næste fredag den 28. oktober kl. 19:30 i Konservatoriets Koncertsal.
Oplev suset fra hele 140 mand på scenen, når vi får for­stærk­ning fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og præ­sen­te­rer Ravels enor­me orke­ster­værk, Daphnis og Chloé. Her er hele den store orke­ster­­palet i brug, når Ra­vel lader musikken kul­mi­nere i vild ek­sta­se i sit stør­ste værk for orke­ster.
Før pausen modtager det unge danske ta­lent, Kirstine Schneider, orke­strets Ud­vik­lings­fonds Pris og op­træder som solist i Esa-Pekka Salonens violinkoncert. Dirigent er Kwamé Ryan.
Den 19. november kl. 16 vend­er et af vio­lin­sce­nens store inter­na­tio­nale nav­ne, Baiba Skride, til­bage til Copen­ha­gen Phil – den­ne lørdag efter­mid­dag som solist i Pro­ko­fievs char­me­ren­de and­en vio­lin­kon­cert. Et værk, der vir­tu­ost bland­er rus­sisk folke­musik med span­ske kryd­de­rier. Hør selv, når den let­ti­ske stjer­ne­vio­li­nist for­før­er alle med sit smit­tende spil.
På dirigentpodiet står japanske Toshiyuki Kami­oka for før­ste gang i rol­len som chef­diri­gent for Copenhagen Phil.
Få billetter tilbage.
Én af julens faste traditioner er Copenhagen Phils opførelser af Bachs Juleoratorium. Igen i år danner Københavns Domkirke ramme om fortællingen – med et hold unge, fremadstormende solister og hele Københavns Drengekor. Så glem gave­ind­køb, jule­stress og overspisning i nogle timer og følg i stedet med til Bachs for­un­der­lige juleverden.
Ebbe Munk dirigerer, og koncert­erne finder sted i Københavns Domkirke den 16. december kl. 19:30 og den 17. december
kl. 17.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020