Nyhedsbrev // Rabattilbud // Et orkester til Holbæk // Reumert nominering // Lars Mikkelsen afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Den 13. maj 2016 får Copenhagen Phil besøg af en af Norges absolut største internationale stjerner: Trompetmesteren Ole Edvard Antonsen. Orkestrets nyhedsbrevsmodtagere kan nu købe koncertbilletter med 50% rabat.
Ole Edvard Antonsen er solist i hele to værker: Haydns populære og elskede Trompet­­koncert – samt Lindbergs trompet­koncert Akbank Bunka, der er skrevet direkte til Antonsen. Den unge polske dirigentkomet Michał Nesterowicz dirigerer for første gang Copenhagen Phil – en debut, der er værd at holde øje med!
Orkestret slutter med et rus­sisk fest­fyr­værk­e­ri: Tjaj­kov­skijs 5. Sym­fo­ni. I symfonien efterligner Tjajkovskij Beethovens kamp med skæbnen, men han overskrider alle grænser. Energi­udlad­ning­erne er voldsomme og har mere end en gang fået publikum på benene – før symfonien var færdig.
Den 1. juni 2016 rykker Copenhagen Phils 70 musikere til Holbæk for en dag – for at spille musik i alle dele af byen. På byens hospital, erhvervsevents på Musikhuset Elværket og en stor udendørs og gratis familiekoncert i Strandparken om aftenen.
Ved koncerten er Michael Bojesen dirigent og konferencier, og han guider publikum igennem musikken, der byder på bl.a. Sjostakovitjs skønne Festouverture, John Williams’ tema fra Star Wars og Schindlers Liste, Du danske sommer, Danmark nu blunder den lyse nat, tangotoner af Piazzolla og ikke mindst hele Danmarks Carl Nielsen. Koncerten får tilmed et ganske særligt besøg af 100 lokale Holbæk-korsangere, der synger op til fællessang.
Velkommen til en stor musikalsk oplevelse for hele familien – på Holbæks smukkeste græsplæne og med fjorden i baggrunden.
Copenhagen Phils samarbejdsproduktion om Stravinskijs Ild­fuglen med Dansk Danseteater og Republique er blevet no­mi­ne­ret til en Reumert i kategorien “Bedste Danseforestilling / Performance”.
Ildfuglen spillede i januar 2016 for fulde huse – og fik flotte anmeldelser og publikumstilkendegivelser med på vejen. Her blev Stravinskijs 100 år gamle orkestergenistreg gen­for­tolket i en helt ny iscenesættelse, hvor trin, orkester og scenebilleder gik hånd i hånd.
Vi krydser fingre for, at Ildfuglen igen får vinger, når Årets Reumert prisshow finder sted den 12. juni 2016.
ILDFUGLEN Foto: Per Morten Abrahamsen 3,6 MB
Vi markerer sæsonstart 2016/2017 med endnu en ’bag om musikken’-koncert. Det sker den 9. september 2016, hvor Lars Mikkelsen er historiefortælleren, der inviterer inden for i Prokofievs verden. Her springer Romeo og Julie ud af noderne og bliver til verdenshistoriens mest gribende balletmusik.
Prokofievs­ ballet­ om ­Romeo­ og ­Julie ­er ­et ­af komponistens allerstørste og mest kendte værker – fabelagtig musik, der pirrer hele følelsesregistret og slår benene ­væk ­under den, der ­lytter. Romeo og Julie fik en hård og dramatisk fødsel i Sovjetunionen, hvor regimets krav til kunst var barske. I dag er værket en milepæl og en af de største publikumssucceser i ballettens historie.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020