Nyhedsbrev / Ny sæson, Carmina Burana, koncerttilbud m.m. afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Copenhagen Phil offentliggør den 15. april sæson 2015/2016 – der byder på en endnu bredere vifte af koncertoplevelser end nogensinde tidligere. Sæsonen er orkestrets 50 års jubilæums­sæson, og vi glæder os meget til endnu flere musikalske eventyr i Konservatoriets formidable koncertsal.
Vi holder ekstraordinært åbent i billetsalget i Konser­va­to­riets Koncertsals foyer den 17. april kl. 13-18. Her er det muligt at tegne abonnement – og vi serverer kaffe og musik.
Vi udvider vores abonnementsserie, så det nu er muligt at købe billetter til:
- 4 koncerter og opnå 20% rabat
- 5 koncerter og opnå 25% rabat
- 6 koncerter og opnå 30% rabat
- alle 17 klassiske koncerter og opnå 50% rabat
Sæsonprogram 2015/2016 er i øjeblikket ved at blive trykt og ligger til tørre på trykkeriet (se foto).
Som en lille påskegave tilbyder vi nu vores nyhedsbrevs­modtagere at købe billetter med 20% rabat til “Shakespeare og Hamlet” den 17. april i Konservatoriets Koncertsal. Her præsenterer Lars Mikkelsen Shakespeare monologer ved scene­kanten foran Copenhagen Phil.
Også den eminente sopran, Barbara Hannigan, gæster orkestret. Hun synger Hans Abrahamsens nye værk Let Me Tell You, som er skrevet til hende. At vi har fået lov til at præsentere værket for første gang i Danmark, er noget af et scoop – og så med Hannigan som solist!
Sammen med hele 200 korsangere spil­ler Copenhagen Phil den 10. og 11. april Orffs storslåede Carmina Bu­ra­na – et af det 20. århundredes mest populære musikværker. Kon­cert­en er en del af et stort gymnasiekors­pro­jekt – og de unge sangere kommer i fint selskab, når de ved koncerterne får lejlighed til at synge sammen med Kam­mer­koret Camerata, Canto Novo og tre frem­ragende solister.
I spidsen for det hele står en yderst markant profil i dansk musik­liv, Michael Bojesen, som er kor­leder, dirigent, komponist og på alle måder en stærk formidler af klassisk musik. Også Carl Niel­sens sidste store og mest populære kor­værk Fynsk Forår er på pro­gram­met.
Donizettis Requiem er et pragtværk i familie med Verdis legendariske dødsmesse. Den 27. marts opfører Copenhagen Phil det storslåede værk i Københavns smukke Domkirke med fem solister, en række instrumentalsolister og Københavns store Drengekor. Sjælden musik i vores del af verden – men nu er chancen her. Og så har vi den ægte maestro, Giancarlo Andretta, til at styre tonerne både i himmel og helvede.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020