Nyhedsbrev / Gavekort, nytårskoncert, god jul m.m. afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Den 16. januar 2015 byder Copenhagen Phil det nye år velkommen på festligste vis med de traditionsrige nytårs­kon­certer. Sammen med rytme­grup­pen Body Rhythm Factory åbner or­ke­strets 70 musikere for en musikalsk godte­pose af boblende rytmer, store klassiske hits, humor og alvor. Musikken er bl.a. Rossinis “Wilhelm Tell Ouverture”, Sibelius’ “Valse Trieste”, Arturo Márquez’ tangoinspirerede “Danzon nr. 2” – og selv­føl­ge­lig Lumbyes “Champagnegaloppen”. Og så tager Body Rhythm Factory pub­likum med på en usædvanlig rejse, der taler til alle sanser!
16. januar kl. 19:30 / Konservatoriets Koncertsal
Koncerten spilles også:
12. januar kl. 19:30 / Borup Idræts- og Kulturcenter
13. januar kl. 19:30 / NKK-Hallen, Nivå
14. januar kl. 19:30 / Kultur- og Idrætshallerne, Kalundborg
15. januar kl. 19:30 / VU-Hallen, Vordingborg
Festlig nytårskoncert den 16. januar.
…så tilbyder vi at lave gavekort, der gælder til alle orke­strets koncerter i København – så du kan glæde én, du holder af med store koncertoplevelser i Vilhelm Lauritzens smukke gamle koncertsal på Frederiksberg. Med et gavekort til Copenhagen Phil åbner der sig en ver­den af koncerter at vælge imellem, og du bestemmer selv gavens størrelse.
Gavekortet kan indløses online, i Tivolis Billetcenter og i billetlugen forud for hver koncert.
Gavekort til store koncertoplevelser!

Schumann Festival

Copenhagen Phil præsenterer i januar en hel Schumann Festival med orkestrets nyudnævnte Æres-gæstedirigent Law­rence Foster i spidsen for orkestret og de fremragende pianister Marianna Shirinyan og Nareh Arghamanyan. Vi kombinerer hver symfoni med en kla­ver­koncert af en af Schumanns sam­tid­ige og med et kam­mer­musikværk spillet af Nightingale String Quar­tet, Copenhagen String Quartet eller en blæseroktet fra Copenhagen Phil.
Marianna Shirinyan spiller ved orkestrets Schumann Festival i januar.

Familiekoncert hittede på Sjælland

Copenhagen Phil havde i starten af november 2014 premiere på det nye koncertformat “Musik Med Mere – et crash kursus i den klassiske musik for hele familien.” Koncerten var en del af orkestrets udenbyskoncertrække og blev en stor succes – og som noget helt særligt var lokale musikskoleelever inviteret med på scenen, hvor de sad iblandt de professionelle musikere.
Musikken var en ren hitparade af klassisk musik fra bl.a. “Star Wars” til uddrag af Vival­dis “De Fire Årstider”, Mozarts Kla­ri­net­koncert, Tjajkovskijs “Svanesøen” og Wagners “Valky­rie-Ridtet”. I de tre byer, Jyderup, Værløse og Vordingborg, som i år fik besøg af orkestret, kvitterede lokale borgere med at troppe op i stor stil, så der i al hast måtte findes ekstra stole. Copenhagen Phil glæder sig til at spille flere Musik Med Mere-koncerter næste sæson på hele Sjælland.
Se vores nye “Musik Med Mere”-video her
Copenhagen Phils administration flyttede i denne uge adresse fra Vestergade i København K til nyrenoverede kontorlokaler på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium – Vilhelm Lauritzens nu totalfredede bygning på Rosenørns Allé 22 på Frederiksberg. Herved samles orkester og administration for første gang under samme tag, hvilket alle i Copenhagen Phil ser meget frem til.
Musikchef Uffe Savery glæder sig over flytningen: “Vi har de sidste syv år arbejdet på at få muliggjort en istandsættelse af et kontorlokale i Radiohusets gamle hovedbygning. Det bliver fantastisk meningsskabende, at administrationen nu får den daglige gang det samme sted som alle orkestrets musikere. Vi glæder os ubeskriveligt meget.”
Copenhagen Phils ad­mi­ni­stration har nu adresse på Rosenørns Allé 22, 5., 1970 Frederisberg C.

God jul og godt nytår

Vi ønsker vores publikum en rigtig god jul og et godt nytår.
Vi ser med glæde tilbage på et fantastisk musikår for Copen­ha­gen Phil både i koncertsalen og på lokale spillesteder på hele Sjælland. 2014 bød bl.a. på besøg af store dirigenter og so­list­er, succesfulde opførelser af de nye børne- og familie­koncerter “Musik Med Mere” samt spændende 60 minutes koncerter i samarbejde med kunstnere på tværs af genrer.
Tak for i år – vi ses i 2015.
Konservatoriets Koncertsal Foto: Nikolaj Lund 560 KB
Tak for i år.

Andre kulturtips…

Dansk Danseteaters forestilling “Carmina Burana” danses til Carl Orffs eviggyldige, musikalske storværk af samme navn. Koreografien er skabt af kompagniets to prisbelønnede og anmelderoste unge koreografer: Brasilianske Alessandro Sousa Periera og italienske Fabio Liberti.
Dansk Danseteaters “Carmina Burana” er en danseforestilling bestående af to dele, hvor koreograferne har ladet sig in­spi­re­re af middelalderens komiske fabler og fortællinger om sort magi, hoffets pomp og pragt og gadens skøre folk.
15.-24. januar 2015 / Dansehallerne
Dansk Danseteater opfører “Carmina Burana”.
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020