Nyhedsbrev / Brantelid, Gavekort, Oh Land, Nytår m.m. afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
Vi starter december måned med besøg af én af Danmarks aller­største musiktalenter – 27-årige Andreas Brantelid. Den 5. december er han solist i Elgars hjerteskærende smukke cello­koncert – et værk, der er aner­kendt som et af hovedværkerne for cello, og som Brantelid havde sin orkesterdebut med som kun 14-årig. Orkestret spiller også Debussys La Mer og Nuages og Fêtes fra Nocturnes samt Brittens Four Sea Interludes. Dirigent er Stefan Asbury.
5. december kl. 19:30 / Konservatoriets Koncertsal
Køb billet (NB få billetter tilbage)
Samme koncert spilles:
4. december kl. 19:30 / Sorø Hallen
Andreas Brantelid
Vi nærmer os den søde juletid, og hvorfor ikke ligge gavekort under træet. Med et gavekort til Copenhagen Phil kan du glæde én, du holder af, med store koncertoplevelser.
Med et gavekort til orkestrets koncerter åbner der sig en ver­den af koncerter at vælge imellem – du bestemmer selv gavens størrelse. Gavekortet kan bruges til alle koncerter med Copenhagen Phil i København.
Gavekortet kan indløses online, i Tivolis Billetcenter og i billetlugen forud for hver koncert med orkestret.
Konservatoriets Koncertsal
Oh Land har hovedrollen den 12. og 13. december, når hun i 60 intense minutter møder orkestrets 70 musikere i Konser­va­to­riets smukke koncertsal. Glæd jer til medrivende dramatik, melankoli og pop, når Oh Land leverer en ren hitparade af musik fra alle sine albums.
Til Copenhagen Phils 60 minutes koncerter beder vi kunstneren om at vælge et klassisk værk, der betyder noget særligt for hende eller ham. Det bliver spændende, når Oh Land afslører sin favorit. Efter koncerten er Kasper Bjørke DJ i loungen – hvor orkestrets egen “60 minutes of Mikkeller” øl sælges.
12. december fra kl. 20:00 / Konservatoriets Koncertsal
13. december fra kl. 16:00 / Konservatoriets Koncertsal
Samme koncert spilles:
11. december fra kl. 20:00 / Kulturværftet, Helsingør
Oh Land 122 KB Foto: Oh Land
Oh Land
Traditionen tro fejrer vi julen i Københavns Domkirke sammen med Kø­ben­havns Drengekor med de første tre kantater af Bachs Juleoratorium. I år er det den 19. december med Ebbe Munk i spidsen for det store kor, fire dygtige sangsolister til arier og duetter og en række solister fra orkestret. Koncerten har med få und­tag­elser fundet sted hvert år siden 1974 – denne aften er det gang nr. 100, vi opfører Juleoratoriet med Københavns Drengekor. Og dreng­ene i matrostøjet kan ingen stå for – og så er de oven i købet ét af verdens bedste drenge­kor, der i år fejrer 90 års jubilæum.
19. december kl. 19:30 / Københavns Domkirke
Koncerten spilles også:
17. de­cem­ber kl. 19:30 / Sankt Nikokai Kirke, Nakskov
18. december kl. 19:30 / Sct. Mariæ Kirke, Helsingør
Københavns Drengekor
Den 16. januar 2015 mødes to mu­si­kal­ske verdener i en unik nyt­års­kon­cert. Byd det nye år velkommen på den mest festlige og fornøjelige måde, når prisvindende Body Rhythm Factory og de 70 musikere i Co­pen­hag­en Phil fejrer det nye år. Orke­strets traditionsrige nytårs­kon­cert­er er denne sæson en forunderlig og festlig blanding af fortryllende mu­sik, inciterende rytmer og de sto­re klassikere for symfoniorkester. Og så tager Body Rhythm Factory pub­li­kum med på en usædvanlig rejse, der taler til alle sanser!
16. januar kl. 19:30 / Konservatoriets Koncertsal
Koncerten spilles også:
12. januar kl. 19:30 / Borup Idræts- og Kulturcenter
13. januar kl. 19:30 / NKK-Hallen, Nivå
14. januar kl. 19:30 / Kultur- og Idrætshallerne, Kalundborg
15. januar kl. 19:30 / VU-Hallen, Vordingborg
Body Rhythm Factory

…andre kulturtips

Tivoli har løftet sløret for fire operakoncerter fra den kommende sommers Tivoli Festival program, hvoraf Copenhagen Phil (i sommersæsonen “Tivolis Symfoniorkester”) er en del af de tre. Det vil vi gerne flage for – og vi skulle hilse fra Tivoli Festival og sige, at der er penge at spare, hvis du er hurtig: Frem til og med 4. januar 2015 sparer du nemlig 30% på et samlet køb af billetter til alle fire operakoncerter under Tivoli Festival 2015. Om du vil forkæle dig selv, eller lægge billetterne under juletræet i år, er helt op til dig.
Du får fire operakoncerter fra 522 kr. + gebyr, og med i prisen er som altid entré til Tivoli på alle fire koncertdage.
Læs mere om de fire koncerter og operapakken på www.tivolifestival.dk eller besøg Tivolis Billetcenter, Vesterbrogade 3 (tlf. 3315 1012).
 
 

THE DIARY OF A MADMAN – en morsom, rørende & musikalsk mono­log.
For første gang nogensinde har Dansk Danseteaters 4-dobbelte Reumertvinder, koreograf og kunstneriske leder Tim Rushton for en kort stund forladt dansen for at udforske teatergenren sammen med Dansk Danseteaters danser Csongor Szabó. Glæd jer til denne poetiske og fysiske fortælling om en skrøbelig mands liv.
25. november til 4. december kl. 20:00 / Dansehallerne
Lawrence Brownlee
 
 
 
 
 
 
 
Dansk Danseteater
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020