Nyhedsbrev / Nytår, Wimp, musikchefens blog m.m. afmeld tip en ven facebook
Copenhagen Phil, Hele Sjællands Symfoniorkester
I morgen fredag den 31. oktober kl. 19:30 spiller Copenhagen Phil en stor koncert med musik af den ungarske komponist, Belá Bartók. Vi har den fremragende 24-årige tysk-japanske pianist, Alice Sara Ott, på besøg som solist i Bartóks Stravin­skij inspirerede 3. klaverkoncert. Alice Sara Ott har på mindre end fem år opnået stor anerkendelse verden over og har eta­ble­ret sig som et af tidens mest spændende musikalske talenter.
Også Bartóks Rumænske Fol­kedanse og Koncert for Orkester er på pro­gram­met – musik, der kræver dyb kon­cen­tration og giver musikerne sved på pand­en. Hele herligheden dirigeres af den internationalt anerkendte tyske dirigent, Jun Märkl.
31. oktober kl. 19:30 / Konservatoriets Koncertsal
Alice Sara Ott
Musikchef Uffe Savery åbnede for nylig sin blog på orkestrets hjemmeside. Her skriver han forud for hver koncert om stort og småt fra orkestrets, sin egen og den klassiske musiks verden.
Denne uges indlæg er netop lagt på bloggen og handler om Uffe Saverys forhold til den ungarske komponist, Belá Bartók – Bartók som er på programmet i morgen fredag den 31. oktober, når Copenhagen Phil igen spiller koncert i Konservatoriets Koncertsal.
Klassisk musik hitter som aldrig før: Hos musik­streaming­tjenesten WiMP vokser klassisk fire gange så hurtigt som pop.
Copenhagen Phil og WiMP har indgået et samarbejde, der på sigt betyder, at vores publikum helt eksklusivt – som abonnent på WiMP – kan lytte til udvalgte koncerter med orkestret. Sam­tid­ig kan du også lytte til alle dine klassiske favoritter og meget, meget mere med WiMP HiFi, som er den eneste tjeneste, der tilbyder musikstreaming i CD-kvalitet.
Via vores aftale med WiMP kan vores publikum prøve WiMP HiFi gratis i 30 dage (værdi 199 kr.). Klik blot på linket neden­for. Vi ønsker dig held og lykke med WiMP HiFi!
Prøv musikstreamings­tjenesten WiMP gratis i 30 dage
To musikalske verdener mødes og bliver til en unik nytårs­koncert. Byd det nye år velkommen på den mest festlige og fornøjelige måde, når pris­vind­ende Body Rhythm Factory svinger vejen forbi Copenhagen Phil den 16. januar 2015.
Orkestrets traditions­rige nytårskoncerter er denne sæson en forunderlig og festlig blanding af fortryllende musik, in­ci­te­ren­de rytmer og de store klassikere for symfoniorkester. Body Rhythm Factory tager publikum med på en usædvanlig rejse, der taler til alle sanser! Musikken skabes i mødet mellem per­cus­sion kompositioner, melodiske temaer, stramme kompositioner, fri improvisation, lydkollager, visuelle effekter, humor og alvor
16. januar kl. 19:30 / Konservatoriets Koncertsal
Samme koncert spilles også i Borup, Nivå, Kalundborg og Vordingborg.
Nytårskoncert med Body Rhythm Factory
Copenhagen Phil
Rosenørns Allé 22, 5. 1970 Frederiksberg C. T: +45 33 91 11 99
copenhagenphil@copenhagenphil.dk www.copenhagenphil.dk
Dette nyhedsbrev udgives af Copenhagen Phil.
©Copenhagen Phil 2020