Copenhagen Phil

Mahlers 9. – en snak om musik og kunst

Third Ears podcast – Afgørende øjeblikke #1

Third Ears podcast – Afgørende øjeblikke #2

Third Ears podcast – Afgørende øjeblikke #3


Mahlers 9. – en snak om musik og kunst

Den 17. september 2021 har Copenhagen Phil premiere på sæson 2021/2022 med Mahlers mesterværk symfoni nr. 9 – med hele 90 musikere på scenen.

Som optakt til koncerten har bl.a. orkestrets egne musikere Signe Haugland (fagot) og Jakup Lützen (bratsch) samt kulturjournalist på Berlingske og lektor på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium Søren Schauser taget værket under kærlig behandling.


Third Ear & Copenhagen Phil

Som optakt til Copenhagen Phils koncertforestillingsrække Afgørende øjeblikke udgiver Third Ear en podcast – og tager dig med ind i en verden, du aldrig før har besøgt.

Afgørende øjeblikke er Copenhagen Phils seneste bud på en ny måde at præsentere klassisk musik for et stadig bredere publikum. I en serie af seks koncertforestillinger opfører vi symfoniske værker, der markerer et afgørende øjeblik i musikhistorien, verdenshistorien eller komponistens personlige fortælling. Med på scenen og i salen er foruden Copenhagen Phil nogle af Danmarks bedste skuespillere, Third Ear samt de visuelle designere Dark Matters. I februar 2020 blev Afgørende øjeblikke tildelt P2 Prisen som ‘Årets initiativ’. I tilknytning til koncerterne er der etableret et samarbejde med Ørestad Gymnasium om udvikling af tværfaglige undervisningsmaterialer til gymnasieelever over hele Sjælland.

Lyt med her på siden – og vi håber, vi også ses ‘live’ i Konservatoriets Koncertsal.

Læs mere /

Afgørende øjeblikke #1

Afgørende øjeblikke #2

Afgørende øjeblikke #3

 

Afgørende øjeblikke #3 støttes af Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Spar Nord Fonden, Det Obelske Familiefond, Statens Kunstfond og Nationalbankens Jubilæumsfond.