Copenhagen Phil

Third Ears podcast – Afgørende øjeblikke #1

Third Ears podcast – Afgørende øjeblikke #2

Third Ears podcast – Afgørende øjeblikke #3


Third Ear & Copenhagen Phil

Som optakt til Copenhagen Phils koncertforestillingsrække Afgørende øjeblikke udgiver Third Ear en podcast – og tager dig med ind i en verden, du aldrig før har besøgt.

Afgørende øjeblikke er Copenhagen Phils seneste bud på en ny måde at præsentere klassisk musik for et stadig bredere publikum. I en serie af seks koncertforestillinger opfører vi symfoniske værker, der markerer et afgørende øjeblik i musikhistorien, verdenshistorien eller komponistens personlige fortælling. Med på scenen og i salen er foruden Copenhagen Phil nogle af Danmarks bedste skuespillere, Third Ear samt de visuelle designere Dark Matters. I februar 2020 blev Afgørende øjeblikke tildelt P2 Prisen som ‘Årets initiativ’. I tilknytning til koncerterne er der etableret et samarbejde med Ørestad Gymnasium om udvikling af tværfaglige undervisningsmaterialer til gymnasieelever over hele Sjælland.

Lyt med her på siden – og vi håber, vi også ses ‘live’ i Konservatoriets Koncertsal.

Læs mere /

Afgørende øjeblikke #1

Afgørende øjeblikke #2

Afgørende øjeblikke #3

 

Afgørende øjeblikke #3 støttes af Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Spar Nord Fonden, Det Obelske Familiefond, Statens Kunstfond og Nationalbankens Jubilæumsfond.