Copenhagen Phil
Daniel Müller-Schott, cello
Luk

Daniel Müller-Schott, cello

Daniel Müller-Schott er en af ​​de mest efterspurgte cellister i verden – der har optrådt på alle de store internationale koncertscener. I mange år har han fortryllet publikum som ambassadør for klassisk musik i det 21. århundrede. New York Times henviser til hans “intensive udtryksevne” og beskriver ham som en “frygtløs spiller med teknik til at brænde”.

Daniel Müller-Schott optræder med førende internationale orkestre. I USA med orkestrene i New York, Boston, Cleveland, Chicago, Philadelphia, San Francisco og Los Angeles. I Europa med Berliner Filharmonikerne, Gewandhausorchester Leipzig, Bayrisches Staatsorchester og Münchner Philharmoniker, radioorkestrene i Berlin, München, Frankfurt, Stuttgart, Leipzig og Hamborg, København og Paris, Tonhalle-Orchester Zürich, London Symphony Orchestra, City af Birmingham Symphony Orchestra såvel som i Australien med Sydney og Melbourne Symphony Orchestra og i Asien med Tokyos NHK Symphony Orchestra, Taiwans National Symphony Orchestra og Seoul Philharmonic Orchestra.

Daniel Müller-Schott har optrådt med kendte dirigenter som Marc Albrecht, Vladimir Ashkenazy, Cristian Măcelaru, Thomas Dausgaard, Christoph Eschenbach, Iván Fischer, Alan Gilbert, Gustavo Gimeno, Manfred Honeck, Neeme Järvi, Karina Canellakis, Susanna Mälkki, Andris Nelsons, Gianandrea Noseda, Andrés Orozco-Estrada, Kirill Petrenko, Michael Sanderling und Krzysztof Urbański. Gennem mange år har han samarbejdet med Kurt Masur, Lorin Maazel, Yakov Kreizberg og Sir André Previn.

Udover opførelser af de store cellokoncerter har Daniel Müller-Schott en særlig interesse i at opdage ukendte værker og udvide cello-repertoiret, f.eks. med sine egne transkriptioner og gennem samarbejder med nutidige komponister.