Copenhagen Phil

Piet Castillo
Luk

Piet Castillo

Jeg er født i 1956.

Efter at have spillet lidt blokfløjte i skolen, gik turen til Birkerød Musikskole, hvor melophon og alt-horn blev prøvet af, inden jeg som 12årig endte på hornet – for som min lærer sagde: ”Hornister er der altid brug for.” Men horn underviste man ikke i på musikskolen, så jeg fik privattimer hos Poul Erik Vilsbæk. 14 år gammel havde jeg min første optræden som solist med Tivolis Symfoniorkester, kom med i DR´s Juniororkester og spillede ellers i alle Københavns amatørorkestre. Der var rigtig nok brug for en god hornist!

Senere modtog jeg undervisning hos Hans Emil Sørensen, inden jeg kom på Konservatoriet i 1975 efter en stu­dentereksamen fra Birkerød Statsskole. Det blev kun til et enkelt år på konservatoriet, så lokkede DR UnderholdningsOrkestret med en kontrakt i 1976, som siden blev til en fastansættelse. I 1982 blev jeg ansat i Copenhagen Phil med en kort afstik­ker til Kapellet i 2005-06.

Jeg modtog i 1977 Jacob Gades Legat og har været med­lem af Den Danske Blæseroktet siden 1987. Fritiden bruger jeg helst på golfbanen.