Copenhagen Phil

Charlotte Ullner
Luk

Charlotte Ullner

Min musikalske løbebane startede i 6 års alderen. Klassisk musik fyldte meget i mit hjem – min mor sang, min far spillede tværfløjte og min storebror spillede cello. De sørgede for, at jeg udskiftede klaveret med violinen.

På Holte Gymnasium, som på det tidspunkt omfattede en af landets førende musikskoler, begyndte jeg som 10-årig at tage undervisning i violin hos Esther Skorpik. Senere fortsatte studierne hos professor Henry Holst, og i 1981 blev jeg optaget på Det Kgl. Danske Musik­konservatorium i professor Milan Viteks klasse. I 1984 gik turen til Wien med Ernst Kovacic som lærer på Hochschule fur Musik und Darstellende Kunst.

I 1987 vandt jeg 2. soloplads i 2. violingruppen i Copenhagen Phil, hvor Anton Kontra på det tidspunkt var den inspirerende koncertmester. I en del år dannede jeg klavertrio med Steffen Helmuth og Nils Ruben og deltog bl.a. i Copenhagen Phils ½12 Kammerkoncerter.

Jeg har i de seneste år været medlem af musikernes interne orkesterforening og samarbejdsudvalg. Udover violin og klassisk musik står fritiden på motion i form af løb, zumba og andre sjove, aktive udfoldelser herunder to voksne døtre.