Copenhagen Phil

Charlotte Poulsen Kragh
Luk

Charlotte Poulsen Kragh

Jeg er født 1964 og bor i København.

Jeg startede med at spille hos musikpædagog Jacob Thomsen, og i 1983 fik jeg min studentereksamen fra Sankt Annæ Gymnasium.

Jeg har studeret privat hos Milan Vitek og fik diplom­eksamen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Michael Malmgren, Josef Kodousek, Claus Myrup og Tim Frederiksen samt undervisning i kammermusik hos Knud Frederiksen. Undervejs har jeg været stipendiat ved Skandinavisk Forening i Rom og studeret hos professor Alfonso Ghedin – i 2009 studerende jeg på Det Danske Institut også hos Ghedin.

Jeg var medlem af Louisianas kammerensemble i 1990erne og havde kontrakt i DR SymfoniOrkestret 1989-91. I 91 konkurrerede jeg mig ind i Copenhagen Phil.

Mine ønsker er, at orkestret fortsætter den dynamiske udvikling, og at strygerkorpset opnormeres, så vi op­når en optimal balance mellem strygere og blæsere – for så ville vi få størrelsen til at spille de store symfoniske værker som fx Mahler, Sjostakovitj og Carl Nielsen.

Jeg er meget glad for at spille i Konservatoriets Koncertsal – og jeg sætter meget stor pris på Lan Shui som chefdirigent.