Copenhagen Phil

Benjamin Fox
Luk

Benjamin Fox

Jeg blev født i Providence, Rhode Island, og begyndte at undersøge klaveret i en alder af 5. Min slagtøjs­uddannelse startede, da jeg var 12 år. Jeg var medlem af New England Conservatory Youth Philharmonic, som er en af mine vigtigste musikalske oplevelser. Her var jeg under oplæring af Timothy Genis, paukist i Boston Symphony Orchestra.

Jeg har studeret i New York på Manhattan School of Music hos Christopher Lamb og Duncan Patton. I New York arbejdede jeg som freelancer i lokale orkestre og musikteater ensembler. Jeg har også optrådt med New World Symphony i Miami under ledelse af Michael Tilson Thomas.

I 2006 flyttede Mr. Fox til Spanien med sin kone Elizabeth, hvor jeg arbejdede som assistent i Palau de les Arts orkester og som freelancer og underviser i Valencia. I maj 2010 blev jeg medlem af Copenhagen Phil.

Min kone og jeg bor nu i København og nyder begge byen. Udover musik interesserer jeg mig for madlav­ning, sport (både at spille og se) og nyder selskabet af mine venner i denne smukke by.