Copenhagen Phil
12. januar 2022 kl. 19:30
NKK Hallen, Nivå

Musik /
 

Nielsen / Aladdin suite, orientalsk festmarch
 
Busk / The world was waiting
 
Carr / Bridge of tears
 
Trad./Busk / Norden for Trondhjem
 
Dvorak / Slavisk dans op. 45 nr. 3
 
Dvorak / Slavisk dans op. 72 nr. 2
 
Carr / Tretur

 
Copland / El salón Mexico
 
Sullivan / Pinafore, Adminiralens vise
 
Aagard/Trad. / Sneflokke kommer vrimlende/Grindevisen
 
Carr / No news
 
Sørensen / Blue white gold
 
Dvorak / Slavisk dans op. 46 nr. 2
 
Abreau / Tico tico
 
Strauss / Nytårsmedley

 
Konferencier / Søren Dahl

Nytårskoncert - AFLYST

Traditionen tro skyder Copenhagen Phil nytåret i gang ved at sprede nytårsstemning på hele Sjælland og i København. I år sammen med Dreamers’ Circus.

Året 2022 bydes velkommen med et musi­kalsk fyrværkeri af de helt særlige: et møde mellem Copenhagen Phil og Dreamers’ Circus – en trio, der begejstrer publikum verden over med deres virtuose og smit­ten­de stil, der blander folkemusik med en snært af klassisk og verdensmusik.

Dreamers’ Circus er resultatet af et tilfældigt musikalsk møde, der bedst kan beskrives som “kærlighed ved første blik”. Siden har de tre musikere Nikolaj Busk på klaver og akkordeon, Ale Carr på cittern og Rune Tonsgaard Sørensen på violin skabt en musikalsk succeshistorie, der har bredt sig langt ud over Danmarks grænser.

Ved årets nytårskoncert får publikum rig lejlighed til at mærke den helt særlige kemi, der opstår, når Dreamers’ Circus indtager scenen både som trio og i samspil med hele det store symfoniorkester. Programmet, der offentliggøres i løbet af efteråret 2021, bliver en nytårsfejring, der vil varme ethvert musikelskende hjerte.


COVID-19

93% af vores publikum følte sig trygge ved orkestrets koncerter i efteråret 2020.

Gå trygt til koncert med Copenhagen Phil!
Vi tager publikums helbred og tryghed al­vor­ligt, og vi følger myndighedernes ret­nings­linjer nøje. Såfremt det på koncert­tids­punkt­et viser sig, at alle sæder ikke må besættes, kan vi blive nødsaget til at foretage æn­dring­er – ex at spille koncerten to gange med hver halv publikumsbelægning. Vi håber på jeres forståelse – og på, at det ikke bliver aktuelt.

Købte billetter refunderes i tilfælde af aflysning.