Indlæser Begivenheder
02
december
torsdag

Stjernesopran, Strauss og Ravel

2. december 2021 kl. 17:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Copenhagen Phil
Dirigent / Marc Albrecht
Solist / Elsa Dreisig, sopran

Ravel / Le tombeau de Couperin
Ravel / Sheherazade
Strauss / Zueignung op. 10, nr. 1
Strauss / Heimliche Aufforderung op. 27 nr. 3
Strauss / An Die Nacht op. 68 nr. 1
Strauss / Wiegenlied op. 41 nr. 1
Beethoven / Symfoni nr. 7

STJERNESOPRAN, STRAUSS OG RAVEL

Det blot 30-årige dansk-franske sopranstjerneskud Elsa Dreisig modtog Kronprinsparrets Kulturpris i 2019. Hun er i en alder af kun 30 år blevet et etableret navn på den internationale operascene – og i koncertsalene hos verdens førende orkestre.

Elsa Dreisigs familie nærmest bugner af sopraner. Hendes mor er sanger, og hendes moster er danske Elsebeth Dreisig, som også har en datter i gang med en sangeruddannelse. Elsa Dreisig er gennem de seneste fem år blevet et verdensnavn, ikke mindst takket være en førsteplads i Plácido Domingos Operalia-konkurrence i 2016. Men allerede inden da havde branchen fået øje på det store soprantalent, som fra 2015 og to år frem var medlem af Young Artists-programmet ved Daniel Barenboims Staatsoper i Berlin, hvor hun senere blev fast medlem af solistensemblet. I 2018 skrev hun en eksklusiv pladekontrakt med franske Erato, og nu er karrieren solidt på skinner med masser af planer for de kommende sæsoner.

Sammen med dirigenten Marc Albrecht byder Elsa Dreisig på musik af Ravel og Richard Strauss – værker, der kræver suveræn kontrol over stemme og udtryk, klokke-ren intonation – og enorm omhu i balancen mellem klang og teksttydelighed. Præcis de kvaliteter, der sammen med en gennemført musikalitet er Elsa Dreisigs varemærker. Og Albrecht byder også, sammen med Copenhagen Phil, på orkestermusik af både Ravel og Beethoven – en bonus, det er svært at sige nej til, ikke sandt?

Koncerten støttes af Den Danske Forskningsfond.
Gratis koncertintroduktion på scenen kl. 16:10 v. Katrine Nyland Sørensen.

COVID-19

93% af vores publikum følte sig trygge ved orkestrets koncerter i efteråret 2020.

Gå trygt til koncert med Copenhagen Phil! Vi tager publikums helbred og tryghed alvorligt, og vi følger myndighedernes retningslinjer nøje. Efter de seneste udmeldinger har vi for sæson 2021/2022 besluttet som udgangspunkt at sælge alle pladser i koncertsalen. Såfremt det på koncerttidspunktet viser sig, at alle sæder ikke må være besat, kan vi blive nødsaget til at foretage ændringer – ex at spille koncerten to gange med hver halv publikumsbelægning. Vi håber på jeres forståelse – og på, at det ikke bliver aktuelt.

Købte billetter refunderes i tilfælde af aflysning.


Arrangør: Copenhagen Phil
Varighed: Ca. 2 timer
Dørene lukkes præcis
Overtøj og større tasker må ikke medbringes i salen
Garderobeafgift inkl. i prisen

Detaljer
Dato: 2. december 2021
Tid: 17:00
Begivenhed KategoriAfholdte koncerter
Sted
Julius Thomsens Gade 1
1974 Frederiksberg C, Danmark
Arrangør
Arrangør navn: Copenhagen Phil