Copenhagen Phil
30. juli 2021 kl. 20:00
Tivolis Koncertsal

Tivoli Copenhagen Phil
 
Dirigent / Sebastian Weigle
Solist / Cornelia Beskow, sopran
 
Tjajkovskij / Symfoni nr. 4
R. Strauss / Vier letzte lieder

Tivoli - svensk stjernesopran

Tivoli Copenhagen Phil byder på det helt store, romantiske sug i maven med værker af Richard Strauss og Tjajkovskij sammen med den tyske dirigent Sebastian Weigle og det nye stjerneskud på sopranhimmelen, svenske Cornelia Beskow.

Cornelia Beskow debuterede i 2020 på selveste Staatsoper i Wien, og den 34-årige svenske sopran har nu hele verden som sin arbejdsplads. Hør hende i fire af Richard Strauss’ smukke og inderlige sange – noget af det sidste, han skrev overhovedet – og tag også med Tjajkovskij på en rejse ind i en plaget mands tanker; i musikken kan Tjajkov­skij fortælle om de forbudte følelser, han ikke må sige med ord.