Copenhagen Phil
1. juli 2021 kl. 20:00
Tivolis Koncertsal

Tivoli Copenhagen Phil
 
Dirigent / Toshiyuki Kamioka
Solist / Víkingur Ólafsson, klaver
 
Debussy / Prélude à l’après-midi d’un faune
Grieg / Klaverkoncert
Carl Nielsen / Symfoni nr. 2

Tivoli - den islandske klaverløve

Den islandske pianist Víkingur Ólafsson tog musikverdenen med storm, da han dukkede op som et frisk pust fra det nordlige. Han indspiller cd’er på legendariske Deutsche Grammophon – og nu spiller han for første gang i Tivoli!

Griegs klaverkoncert rummer ekkoer af de høje norske fjelde og fårehyrdernes folke­musik – og Carl Nielsen spidder de fire forskellige temperamenter i rammende musikalske portrætter i sin anden symfoni. Chefdirigent Toshiyuki Kamioka og Tivoli Copenhagen Phil lægger ud med Debussys eventyrklange i forspillet til En fauns efter­middag – ren malerisk impressionisme overført til musikkens verden.