Copenhagen Phil
24. juni 2021 kl. 20:00
Tivolis Koncertsal

Tivoli Copenhagen Phil
 
Æresgæstedirigent / Lan Shui
Solist / Sabine Meyer, klarinet
 
Beethoven / Coriolan-ouverture
Mozart / Klarinetkoncert
Mendelssohn / Symfoni nr. 4, Den italienske

Tivoli - Sabine Meyer og Mozart

Sabine Meyer har i snart 40 år været i toppen af verdenseliten blandt klarinetsolister. Sammen med Tivoli Copenhagen Phil og deres æresgæstedirigent Lan Shui spiller hun Mozarts udødelige klarinetkoncert – et af hans allersmukkeste værker.

Lan Shui har også musik af Felix Mendels­sohn på programmet – hans fjerde symfoni, hvor det italienske landskab folder sig ud med marker og cypresser og med vild og farvestrålende livsglæde. Som indledning griber Beethoven endnu en gang fat i skæbnen og rusker den med alle de midler, orkestret har til rådighed i ouverturen til Coriolan.