Copenhagen Phil
23. juni 2021 kl. 20:00
Tivolis Koncertsal

Dirigent / Carsten Seyer-Hansen
 
Dreamers’ Circus
 
Københavns Drengekor

Tivoli - Sankt Hans m. Dreamers' Circus og Københavns Drengekor

Hvert år til Sankt Hans fejrer Københavns Drengekor midsommeren i Tivolis Koncert­sal i følgeskab med danske ensembler og solister. I år samarbejder drengekoret med den nyskabende og prisvindende folke­musik­trio Dreamers Circus.

Koncerten, der bærer titlen Skærsommer­nats­drømme, består dels af en afdeling med mere klassiske korsatser og en afdeling med danske sange og folkeviser i nye arrange­ment­er. Koncerten dirigeres af drengekorets kapelmester Carsten Seyer-Hansen.

Efter koncerten: Når mørket falder på synger Københavns Drengekor for på Midsommer­visen ved Sankt Hans-bålet ved Tivolisøen (ca. kl. 21.30-22).

Bemærk venligst, at denne koncert spilles på en onsdag.