Copenhagen Phil
17. juni 2021 kl. 20:00
Tivolis Koncertsal

Tivoli Copenhagen Phil
 
Dirigent / Stanislav Kochanovsky
Solist / Pablo Ferrandez, cello
 
Dvořák / Cellokoncert
Prokofjev / Uddrag af suiterne fra Romeo og Julie

Tivoli - Prokofjevs Romeo og Julie

Den unge russiske dirigentkomet Stanislav Kochanovsky står i spidsen for Tivoli Copenhagen Phil i Prokofjevs gribende version af historien om Romeo og Julie – og går turen også til Tjekkiet i Dvořáks intenst romantiske cellokoncert.

Dvořáks cellokoncert er helt uden tvivl den mest spillede af slagsen i dag – og det er meget nemt at forstå, når man hører den eminente 30-årige cellosolist Pablo Ferran­dez spille koncerten på sin Stradivarius-cello fra 1696. I balletverdenen er Prokofjevs Romeo og Julie blevet en hovedhjørnesten i kunstartens repertoire – ikke mindst grund af den fabelagtigt udtryksfulde musik.