Copenhagen Phil
10. maj 2021 kl. 16:00
Gjethuset, Frederiksværk

Klassisk fra start - AFLYST

Klassisk fra start er Copenhagen Phils nye familiekoncert – hvor alle kan være med.

Sammen med Sigurd Barrett rejser symfoniorkestret ind i den klassiske musiks store og fantastiske verden. Gennem fortællinger, sange om de forskellige instrumenter og nogle af de store mestres værker vil Sigurd og Copenhagen Phil på festlig og fornøjelig vis give en helt særlig oplevelse af klassisk musik – på tætteste hold. Vi stifter bekendtskab med musikken og drages ind i dens eventyrlige univers – for vi ønsker at vække børnenes interesse og nysgerrighed for al det fantastiske, som den rummer.

Det er en helt særlig oplevelse at oplevelse at mærke suset af den levende symfoniske musik i selskab med et stort symfoni­orkester. Når mødet samtidig sker sammen med én af Danmarks mest folkekære musikformidlere til børn og unge, Sigurd Barrett, er der ikke andet for end at glæde sig!

NB. Med forbehold for, at spilletidspunktet kan ændre sig.

Koncerten støttes af Frimodt-Heineke Fonden.