Copenhagen Phil
22. april 2021 kl. 20:00
Konservatoriets Koncertsal

Solister /
Helle Gössler / sopran
Katija Dragojevic / mezzosopran
Jacob Skov Andersen / tenor
Stephen Milling / bas
 
Københavns Drengekor
 
Podcast og lyddesign / Third Ear
Scenografi og lysdesign / Dark Matters
 
Mozart / Requiem

UDSKUDT - Afgørende øjeblikke #4

NB. Koncerten er flyttet til den 29.sep.-1. okt. 2022. Alle kunder har modtaget direkte besked.

”Da døden, strengt taget, er livets sande endemål, har jeg gennem de sidste par år gjort mig så fortrolig med denne menneskets sande og bedste ven, at dens billede ikke længere er skrækindjagende for mig, men snarere beroligende og trøstende.” Wolfgang Amadeus Mozart

Mozart levede stærkt og døde ung. Blot 35 år var han, da hans liv sluttede, midt i et af hans største værker: Hans legendariske Requiem. En hyldest til livet og til døden.

Med udgangspunkt i Mozarts Requiem kredser den fjerde koncertforestilling i Copenhagen Phils serie af afgørende øjeblikke om det ultimative afgørende øjeblik i menneskelivet: Døden.

Copenhagen Phil indtager scenen med Københavns Drengekor og fire stærke solister under ledelse af orkestrets karismatiske chefdirigent Kamioka.

Med på scenen er også folkene bag den populære podcast Third Ear, der med deres helt særlige evne til at gøre enhver fortælling ny og nærværende, vil skabe en fortælling om menneskets møde med døden imellem satserne i Mozarts Requiem.

Afgørende øjeblikke #4 støttes af Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Spar Nord Fonden, Det Obelske Familiefond, Statens Kunstfond, Nationalbankens Jubilæumsfond og Toyota-fonden.

Copenhagen Phils samarbejde med chefdirigent Toshiyuki Kamioka støttes af Det Obelske Familiefond.


NB. MULIGT PUBLIKUMSTILTAG I FORBINDELSE MED COVID-19

Kære gæst. Såfremt Regeringens aktuelle retningslinjer vedr. maksimalt 400 publi­kum­mer pr. siddende koncert også er gældende på koncertdatoen, kan vi blive nødsaget til at afholde to koncerter i stedet for én. Hvis dette bliver aktuelt, vil begge koncerter blive afholdt på den oprindelige dato. Derfor for­be­holder vi os ret til at flytte alle de seneste kunder til et andet klokkeslæt. Alle berørte gæster vil naturligvis blive kontaktet. Vi håber meget på jeres forståelse – og på, at det ikke bliver aktuelt. På forhånd tak.