Copenhagen Phil
17. april 2021 kl. 17:00
Konservatoriets Koncertsal

Dirigent / Audrey Saint-Gil
 
Solister /
Yana Kleyn, sopran
Jonathan Tetelman, tenor
Christopher Maltman, baryton
 
Verdi:
- ”Korsaren”, ouverture
- Un de felice, eterea fra ”La Traviata”
- De’ miei bollenti spiriti fra ”La Traviata”
- A tal colpa… Morrò, ma prima in grazia fra “Maskeballet
- Alzati!… Eri tu fra “Maskeballet”
- ”Skæbnens magt”, ouverture
- Invano Alvaro!… Le minaccie I fieri accenti fra ”Skæbnens magt”
- Pace, pace mio Dio fra ”Skæbnens magt”
- Cortigiani,vil razza dannata fra “Rigoletto”
- ”La vita è inferno… Oh, tu che in seno agli angeli” fra “Skæbnens magt”
- Tace la note!… Deserto sulla terra… Non m’inganno fra “Trubaduren”
 
NB. Programændring

AFLYST - Verdi galla

NB. Grundet Covid-19 udviklingen kan koncerten ikke gennem­føres med publikum. Koncerten spilles derfor med kun orkester og dirigent på scenen, men live transmitteres på P2 den 16. april 2021 kl. 19:30.

Mesterdirigenten Audrey Saint-Gil står i spidsen for Copenhagen Phil og har tilmed været med til at sammensætte et musikalsk program bestående af absolutte Verdi-highlights. Audrey Saint-Gil er bredt anerkendt som et af de mest spændende dirigentnavne i operaverdenen i dag og har tidligere gæstet Danmark som pianist og underviser ved Copenhagen Opera Festival. Med koncerten får det unge, franske multi­talent sin dirigentdebut i Danmark.

Audrey Saint-Gil får også fornøjelsen af at dirigere to af tidens største sangsolister fra Metropolitan Opera House i New York – som er lukket i hele 2021. Vi er stolte af at præsentere Jonathan Tetelman (tenor) og Christopher Maltman (baryton) – samt den danske publikumsdarling, Yana Kleyn (sopran). Sammen synger de sig igennem et forrygende operaprogram med uddrag fra bl.a. Verdis La Traviata, Macbeth, Trubaduren, Rigoletto og Maskeballet.

Alle kunder har modtaget besked om programændringen.