Copenhagen Phil
3. marts 2021 kl. 19:30
Konservatoriets Koncertsal

Solist / Theodor Lyngstad, cello
 
Schumann / Koncert for cello og orkester
Kabalevskij / Koncert nr. 2 for cello og orkester

UDSKUDT - Debutkoncert / Theodor Lyngstad

NB. Koncerten afholdes den 8. og 9. april 2021.

Norske Theodor Lyngstad har i lidt over et år siddet på pladsen som Copenhagen Phils solo-cellist, hvor han flere gange har imponeret både publikum og sine musikerkollegaer med imponerende orkestersoli.

Pladsen i orkestret spillede Theodor Lyngstad sig til, mens han stadig var i gang med sine studier i solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Nu nærmer studietiden sig sin afslutning, og vi glæder os til at være med til at markere den ved Theodors debutkoncert.

Theodor Lyngstad er født og opvokset i Trondheim i Norge. Han begyndte sine studier ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2012. I 2015 modtog han Léonie Sonnings musikstipendium og i 2017 vandt han Det Kgl. Danske Musik- konservatoriums solistkonkurrence.

Bemærk: Koncerten er gratis. Der kræves ingen billet.
Pladserne i Konservatoriets Koncertsal fordeles efter først-til-mølle princippet.