Copenhagen Phil
4. november 2021 kl. 17:00
Nykøbing F. Hallerne

Dirigent / Christian Øland
Konferencier / Nabiha
Instruktør / Eva-Maria Melbye

Open Orchestra - en rejse ind i musikken

Copenhagen Phil præsenterer en unik klassisk koncert­oplevelse med “Open Orchestra” – og tager både store og små lyttere med på en interaktiv symfonisk rejse gennem den klassiske musik. Det sker, når publikum kan bevæge sig frit rundt i musik­ken, mens den spiller og komme helt tæt på Copenhagen Phils 65 musikere, der er spredt ud i rummet som en musikalsk labyrint.

Med “Open Orchestra” er hele familien invi­te­ret med, når vi rejser ind i den klassiske musiks magiske maskinrum. Herinde oplever vi suset, når symfoni­orkestret folder sig ud med al sin storhed og kraft – og vi skal opleve klassiske højde­punkter som bl.a. Tjajkovskijs ”Svanesøen”, Prokofievs ”Romeo og Julie”, Sjostakovitjs impo­ne­ren­de 10. symfoni og Elgars smukke ”Nimrod” fra ”Enigma variationerne”. Koncerten indledes med et nyskrevnet værk af Peter Due, der præsenterer alle symfoni­orkestrets instrumenter.

Koncerten er for alle, men egner sig bedst fra 10 år og op.

“Open Orchestra” er støttet af Nordea-fonden.