Copenhagen Phil
8. oktober 2021 kl. 17:00
Konservatoriets Koncertsal

Brahms / Variationer over et tema af Joseph Haydn
Sibelius / Violinkoncert
Beethoven / Symfoni nr. 5, Skæbnesymfonien

Maestroen og stjerneviolinisten

Et ægte scoop. Der er lagt op til symfonisk fyrværkeri i topklasse, når to absolutte verdensstjerner gæster Copenhagen Phil – mesterdirigenten Christoph Eschenbach og violinvirtuosen Viktoria Mullova. I et for­ryg­ende program med musik fra allerøverste hylde på den symfoniske reol: Sibelius’ populære violinkoncert og Beethovens ikoniske skæbnesymfoni.

Violinisten Viktoria Mullova – født i Sov­jet­uni­on­en, som hun hoppede fra i 1983 – er en musiker, som spiller de store romantiske violinkoncerter med overlegen musikalitet og virtuost violinistisk overskud. Det får hun rig lejlighed til at demonstrere ved koncerten med Copenhagen Phil – og man kan næsten høre de finske skove og blikstille søer, når Sibelius tryller stemninger frem i det, der helt uden konkurrence er det 20. århund­re­des mest elskede og oftest spillede violin­koncert.

Den 81-årige maestro Christoph Eschenbach er mangeårig chefdirigent for bl.a. Phila­del­phia­orkestret i USA, og han står med begge ben solidt plantet i den tyske musik­tradition som både dirigent og pianist. Han er nu én af de mest efterspurgte dirigenter på verdens­plan – og der er lagt op til en aften udover de sædvanlige, når han styrer Copenhagen Phil gennem Brahms’ mesterlige Haydn-varia­tion­er og Beethovens ikoniske 5. symfoni. Hvor skæbnen banker på allerede i første takt, og hvor kampen gennem de fire satser ender i total orkestertriumf.


Koncerten støttes af Den Danske Forskningsfond.


Koncertintroduktionen er desværre aflyst.

Købte billetter refunderes i tilfælde af aflysning.


COVID-19

93% af vores publikum følte sig trygge ved orkestrets koncerter i efteråret 2020.

Gå trygt til koncert med Copenhagen Phil!
Vi tager publikums helbred og tryghed al­vor­ligt, og vi følger myndighedernes ret­nings­linjer nøje. Efter de seneste udmeldinger har vi for sæson 2021/2022 besluttet som ud­gangs­punkt at sælge alle pladser i koncert­salen. Såfremt det på koncerttidspunktet viser sig, at alle sæder ikke må være besat, kan vi blive nødsaget til at foretage æn­dring­er – ex at spille koncerten to gange med hver halv publikumsbelægning. Vi håber på jeres forståelse – og på, at det ikke bliver aktuelt.